Χαλκίδα: Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία του Αγίου Νικολάου (pic)

Ο Δήμος Χαλκιδέων φωταγώγησε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία του Αγίου Νικολάου με διαφορετικό τρόπο, λόγω των φετινών προκλήσεων της πανδημίας. Το δέντρο ωταγωγήθηκε από τη Δήμαρχο Χαλκιδέων Έλενα Βάκα και την Πρόεδρο του Δημοτικού Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.) Ελένη Αϊδίνη. Παρόντες ήταν επίσης η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμητρα Σακελλαράκη, η […]

Ο Δήμος Χαλκιδέων φωταγώγησε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία του Αγίου Νικολάου με διαφορετικό τρόπο, λόγω των φετινών προκλήσεων της πανδημίας.

Το δέντρο ωταγωγήθηκε από τη Δήμαρχο Χαλκιδέων Έλενα Βάκα και την Πρόεδρο του Δημοτικού Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.) Ελένη Αϊδίνη. Παρόντες ήταν επίσης η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμητρα Σακελλαράκη, η Αντιδήμαρχος Υγείας Σοφία Χονδρογιάννη και ο Αντιπρόεδρος του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. Νίκος Ρόγκας.

“Έχουμε ανάγκη, ίσως περισσότερο από ποτέ, να νιώσουμε και να διαδώσουμε την αξία των εορτών και να γεμίσουμε τις ψυχές μας με ελπίδα και αισιοδοξία.
Η πλατεία του Αγίου Νικολάου και φέτος δίνει τη δική της εορταστική νότα. Ένα μήνυμα Χριστουγεννιάτικης αγάπης, ειδικά για τους μικρούς μας φίλους. Με την ευχή σύντομα να γεμίσει με τις φωνές τους. Καλά Χριστούγεννα σε όλους.”, δήλωσε σχετικά η Δήμαρχος Χαλκιδέων.

Δείτε την Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα της πόλης και την στολισμένη Χαλκίδα στο φωτορεπορτάζ του GHETTO εδώ

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top