Χαλκίδα: Το “Ring” κάνει πρεμιέρα απόψε στο Θέατρο Περι-Τεχνών

Το Ring, παρουσιάζει τις διαφορετικές πτυχές στις σχέσεις των ζευγαριών. Σχέσεις εξάρτησης, πάθους, ζήλιας, αγάπης και μίσους αποκτούν μέσω της ζωντανής, μοντέρνας και ανατρεπτικής γραφής της Leonor Confino μια νέα διάσταση απομακρυσμένη από τα γνωστά κλισέ που κυριαρχούν στις ερωτικές σκηνές. Η χρήση αντιθετικών επεισοδίων εμποδίζει τη διεξαγωγή καθολικών συμπερασμάτων για την ερωτική ζωή των […]

Το Ring, παρουσιάζει τις διαφορετικές πτυχές στις σχέσεις των ζευγαριών.

Σχέσεις εξάρτησης, πάθους, ζήλιας, αγάπης και μίσους αποκτούν μέσω της ζωντανής, μοντέρνας και ανατρεπτικής γραφής της Leonor Confino μια νέα διάσταση απομακρυσμένη από τα γνωστά κλισέ που κυριαρχούν στις ερωτικές σκηνές. Η χρήση αντιθετικών επεισοδίων εμποδίζει τη διεξαγωγή καθολικών συμπερασμάτων για την ερωτική ζωή των ζευγαριών, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει μια πληθώρα ερμηνειών γύρω από τα στάδια της συνύπαρξης με το άλλο φύλο.

Τα ζευγάρια ανυπομονούν να μοιραστούν τη ζωή τους, να απελευθερωθούν ο ένας από τον άλλον, να βρουν τον έρωτα ή να χαρούν την μοναξιά τους. Ακροβατούν εγκλωβισμένοι στα τεράστια εγώ τους. Κάθε νέος γύρος και μια καινούρια μάχη αλλά και μια εξερεύνηση ΕΚΕΙΝΟΥ και ΕΚΕΙΝΗΣ, του Αδάμ και της Εύας, της Καμίλ και του Καμίλ, των εραστών, των συζύγων, των αγνώστων, των γονιών, των φίλων, των πιστών και των άπιστων.

 

Σκηνοθεσία: Γιώργος Νικολαϊδης

Παίζουν: Θοδωρής Λαφης, Πανωραία Μπλιαχα

Ημέρες Παραστάσεων: Πέμπτη 14/2  Ώρα 21:15  Τετάρτη 2ο-27/2  Ώρα 21:15

Ενίσχυση συλλόγου: 8€   Μειωμένο 5€

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top