Χαλκίδα: Το καρουζέλ μας βάζει σε Χριστουγεννιάτικο mood (pics)

Μπορεί ακόμη η πόλη να μην έχει στολιστεί και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο να μην έχει ανάψει, όμως το καρουζέλ που στήθηκε και φέτος στο στρογγυλό της παραλίας, μας βάζει ήδη σε ρυθμό Χριστουγέννων. Πολλοί θα πουν ότι είναι μόλις 5 Νοεμβρίου, αλλά οι περισσότεροι είναι αυτοί που θέλουν την ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων από νωρίς. Είναι […]

Μπορεί ακόμη η πόλη να μην έχει στολιστεί και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο να μην έχει ανάψει, όμως το καρουζέλ που στήθηκε και φέτος στο στρογγυλό της παραλίας, μας βάζει ήδη σε ρυθμό Χριστουγέννων.

Πολλοί θα πουν ότι είναι μόλις 5 Νοεμβρίου, αλλά οι περισσότεροι είναι αυτοί που θέλουν την ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων από νωρίς. Είναι μία περίοδος που φέρνει χαρά και χαμόγελα και πάντα μεταμορφώνει την διάθεσή μας αλλά και την πόλη την ίδια.

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top