Χαλκίδα: Στην Ερμού χτυπάει η καρδιά των Χριστουγέννων (pics)

Τα Χριστούγεννα βρίσκονται σε εκείνη την υπέροχη φάση του στολιδιού που έχει σκαρφαλώσει αργά αλλά αποφασιστικά και έχει φτάσει στην κορυφή του δέντρου. Κίνηση στους δρόμους (κακό αυτό), χαρά και τραγούδια στους πεζόδρομους (καλό αυτό) και ψώνια, δώρα, παιχνίδια, εκδηλώσεις, βόλτες για καφέ, ποτό και νόστιμο φαγητό (ακόμα πιο καλά αυτά το τελευταία). Στολίδια, λαμπιόνια, […]

Τα Χριστούγεννα βρίσκονται σε εκείνη την υπέροχη φάση του στολιδιού που έχει σκαρφαλώσει αργά αλλά αποφασιστικά και έχει φτάσει στην κορυφή του δέντρου. Κίνηση στους δρόμους (κακό αυτό), χαρά και τραγούδια στους πεζόδρομους (καλό αυτό) και ψώνια, δώρα, παιχνίδια, εκδηλώσεις, βόλτες για καφέ, ποτό και νόστιμο φαγητό (ακόμα πιο καλά αυτά το τελευταία).

Στολίδια, λαμπιόνια, παιχνίδια, μαζί με μια σειρά ξεχωριστών εκδηλώσεων και δράσεων, γεμίζουν κάθε γωνιά της πόλης με φως, την πασπαλίζουν με χρυσόσκονη και φτιάχνουν τον πιο μαγικό προορισμό των φετινών γιορτών για όλες και όλους, μικρούς και μεγάλους, κατοίκους της πόλης και επισκέπτες.

Η καρδιά των γιορτών στη Χαλκίδα χτυπάει στην Ερμού. Γιατί Χριστούγεννα χωρίς ψώνια για πλούσια δώρα και διασκέδαση πολύ απλά δεν είναι Χριστούγεννα.

Και στην Ερμού οι επιλογές για όλα τα παραπάνω είναι πολλές και το GHETTO GUIDE σας τις παρουσιάζει:

Φωτογραφίες: Πένη Θεοδοσίου 

Barrel Pub  Ερμού 7, Χαλκίδα

Photo: Barrel Pub

Άνοιξε τις πόρτες του στις 26 Οκτωβρίου 2019.

Είναι ανοιχτά από το πρωί έως αργά το βράδυ. Στον κατάλογο θα βρείτε καφέ, 20 ετικέτες μπίρας, παγωμένη draft Fischer, διάφορα κοκτέιλς μπίρας, και ποτά. Επίσης μπορείτε να δοκιμάσετε τα κρύα πιάτα του Barrel Pub!

Η μουσική κυμαίνεται με βάση των rock & blues ήχων..

Facebook: Barrel Pub 

Photo: Barrel Pub

 

Ερμού Γεύσεις  Ερμού 11, Χαλκίδα

Μπορείτε να βρεθείτε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Να πιείτε τον μυρωδάτο σας καφέ και να γευτείτε ένα ελαφρύ σνακ.

 

Οπτικά Καβύρης  Ερμού 13-15, Χαλκίδα

Τριάντα χρόνια άριστη φροντίδα των ματιών, από έμπειρους διπλωματούχους οπτικούς. Έξυπνες και ποιοτικές επιλογές σκελετών και φακών οράσεως καθώς και γυαλιών ηλίου που καλύπτουν όλα τα γούστα.

Ginger All Day  Ερμού 14-16, Χαλκίδα

Μία αγαπημένη πρόταση για καλό κρασί και φαγητό στο κέντρο, αποτελεί το Ginger. Σε έναν μοναδικό χώρο με ωραία αισθητική. Αποτελώντας ένα μοναδικό διάλειμμα από την καθημερινότητα, προσφέρει νόστιμες συνταγές, συνδυάζοντάς τες κάθε φορά με μία εξαιρετική λίστα κρασιών και ποτών, δημιουργώντας μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία για όλους τους πελάτες του.

Και επειδή είναι ο ορισμός του all day θα βρεις ακόμα λαχταριστές ομελέτες από το πρωί, δροσερές σαλάτες, χειροποίητα σάντουιτς με φρυγανισμένο ψωμί, burgers, γλυκίσματα και μοναδικές ποικιλίες καφέ.

Facebook: Ginger all day

Τι Μπαχάρια;  Ερμού 15, Χαλκίδα

Στο κατάστημά μπορείτε να βρείτε προϊόντα από όλη την Εύβοια. Από τα διάσημα σύκα, το πευκόμελο , την λιαστή ντομάτα, τα προϊόντα κάνναβης, το τσάι βουνού (sideritis Euboea) και τα δικά τους βιολογικά βότανα. Στο Τι…μπαχάρια μπορείς να ταξιδέψεις σε όλη την Ελλάδα γνωρίζοντας παραδοσιακά προϊόντα που μας κάνουν διεθνώς περήφανους!

Για τους μανιταροφάγους ειδικό ράφι με μανιταροπροιόντα! Από σοκολάτες με μανιτάρια και τραχανώτα μέχρι και φρέσκια τρούφα.

Επίσης, θα βρείτε και προϊόντα εξειδικευμένης διατροφής, gluten free, αποξηραμένα χωρίς ζάχαρη και SO2 και ηλιέλαια, Vegan, προϊόντα για διαβητικούς αλλά και προϊόντα dukan και κωδικούς χωρίς ίχνη όπως τα ζυμαρικά οσπρίων και τέλος υπερτροφές αλλά και πρωτεΐνες για άτομα με έντονο τρόπο ζωής αλλά και αθλητές!

Facebook: Τι μπαχάρια;

Betty & Dimitris Hair Styling  Ερμού 16, Χαλκίδα

30 χρόνια εμπειρίας και εξέλιξης στην περιποίηση των μαλλιών σας . Μια ομάδα 6 ατόμων με νέες ιδέες που συνεχώς εκπαιδεύεται, καινοτομεί και δημιουργεί . Betty & Dimitris hair styling.

Facebook: Betty & Dimitris Hairstyling

Ίαμβος Βιβλιοπωλείο  Ερμού 17, Χαλκίδα

Αν φέτος τα Χριστούγεννα ψάχνεις ένα δώρο ξεχωριστό ο Ίαμβος σε περιμένει να βρεις ακριβώς αυτό που θέλεις. Εκπαιδευτικά παιχνίδια, οχήματα Bruder, κουκλόσπιτα, κουζίνες και πολλά ακόμα για τους μικρούς μας φίλους. Και φυσικά η αγαπημένη μας Legami, με όλη της τη γκάμα, κούπες, πορτοφόλια, δώρα για άντρες και γυναίκες στην πιο χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα της πόλης. ?

Facebook: Ίαμβος βιβλιοπωλείο

Loustrini  Ερμού 18, Χαλκίδα

Το απόλυτο κατάστημα γυναικείων και ανδρικών υποδημάτων με ποιότητα και ποικιλία σε τιμές και σχέδια. Στο νέο χώρο στην Ερμού 18, θα βρείτε ότι καλύτερο για τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας.

Το Loustrini σας εύχεται καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2020!

Facebook: Loustrini

Hotel Shops Ερμού 19, Χαλκίδα  & Rooms 19 – 20  Ερμού 20, Χαλκίδα

Το πάντα κλασικό στυλ ανδρών και γυναικών, είναι το streetwear και στα Hotel Shop και Rooms 19-20, σίγουρα θα βρείτε πολλές επιλογές σε αξεσουάρ,ρούχα, παπούτσια και τα πιο famous brands που είναι η απόλυτη τάση της εποχής!

Nike, Adidas, Volcom, Vans, New Balance, είναι μερικές από τις εταιρείες που μπορείτε να ανακαλύψετε και να κάνετε τα δώρα σας αυτές τις γιορτές!

Facebook: Hotel Shops

Facebook: Rooms 19 – 20

Petrol by Caroline  Ερμού 21, Χαλκίδα

Το αγαπημένο μαγαζί των γυναικών που λατρεύουν τα μοναδικά του κοσμήματα και αξεσουάρ, αλλά και την ξεχωριστή συλλογή σε ιδιαίτερα ρούχα!

Τα “Πριγκιπώ”, οι τσάντες “Elena Athanasiou bags”, τα μοναδικά κομμάτια της “Karavan” clothing, και φυσικά τα υπέροχα χειροποίητα γούρια, είναι κάποιοι από τους λόγους που το Petrol είναι must για τα δώρα μας κάθε χρόνο.

Facebook: “Petrol” by Caroline

Gravity Store  Ερμού 23, Χαλκίδα & Beauty Collection Ερμού 23 και Καραμουρτζούνη, Χαλκίδα

Στην καρδιά της πόλης, σε έναν απ΄τους πιο εμπορικούς πεζόδρομους, αυτόν της Ερμού, βρίσκονται τα καταστήματα, Beauty Collection και Gravity.

Με μία μεγάλη συλλογή από δημοφιλή brand, και συλλογές γυναικείων ενδυμάτων με τιμές που ποικίλλουν και απευθύνονται σε ένα ευρύ φάσμα ηλικιών, στόχος είναι να ικανοποιήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τις απαιτήσεις των πελατών τους, και να ανανεώνουν τη διάθεση και τo στυλ τους με τις τελευταίες τάσεις της μόδας!

Το Beauty Collection και to Gravity σας εύχονται το νέο έτος να σας βρει όλους με περισσότερες χαρές!

Facebook: Beauty Collection

Facebook: Gravity Store

Bodytalk  Καραμουρτζούνη 26 και Ερμού, Χαλκίδα

Photo: Bdtk

Η Bodytalk είναι μια ελληνική εταιρία αθλητικών ειδών . Εκφράζει τη θετική στάση ζωής και την απόλαυση που αντλείς μέσα από την άσκηση. Το motto μας είναι Trainfor [pleasure]. Ο κάθε ένας από εμάς γυμνάζεται για διαφορετικούς λόγους και για τη δική του ευχαρίστηση! Η αποστολή μας είναι να σχεδιάζουμε και να παράγουμε αθλητικά ρούχα, τα οποία να αγκαλιάζουν οποιοδήποτε σώμα ενώ ταυτόχρονα παραμένουν fashionable. Ρούχα λειτουργικά, όμορφα και ανθεκτικά για κάθε τύπο αθλήματος και γυμναστικής.

Facebook: Bodytalk

Photo: Bdtk

Παιχνιδόκοσμος Αναγνώστου  Ερμού 27, Χαλκίδα

Το κατάστημα ξεκίνησε το 1972 με ιδρυτή των Αλέξανδρο Αναγνώστου και λειτουργεί μέχρι σήμερα με συνεχιστές τους Παναγιώτη και Χρυσούλα Αναγνώστου. Είναι ένα κλασσικό παιχνιδάδικο, που έχει μεγαλώσει γενιές και οι ίδιοι ευελπιστούν να συνεχιστεί και για τις επόμενες γενεές ώστε να συνεχίζουν να δίνουν χαρά στα παιδιά!

Facebook: Παιχνιδόκοσμος Αναγνώστου

ΚΑΠΝΙΣΗ woman’s fashion store  Ερμού 45, Χαλκίδα

Το κατάστημα “ΚΑΠΝΙΣΗ” είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη γυναικεία μόδα. 40 χρόνια ποιότητας και δημιουργίας.

Πάντοτε δίπλα σας πρόθυμοι να σας βοηθήσουν να κάνετε την ιδανική επιλογή για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Στο κατάστημα μπορείτε να βρείτε τα διασημότερα σήματα του κόσμου.

eshop: kapnnisi.gr

Μπαξεβάνη – Βρεφικά, Βαπτιστικά, Παιδικά και Εγκυμοσύνης  Ερμού 52 και Κριεζώτου, Χαλκίδα

44 χρόνια εμπιστοσύνης. Βασισμένοι στην αγάπη τους για τα παιδιά φροντίζουν για τα αγαπημένα σας προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Αποκλειστικές βρεφικές, παιδικές συλλογές από τα κορυφαία Brands και όχι μόνο!

Lacoste, Gant, Burberry, DKNY, Timberland….. και όχι μόνο!
Βαπτιστικά πακέτα ΚΟΜΠΛΕ από 200 ευρώ!

Σας περιμένουν στο κατάστημα με μοναδικές γιορτινές προσφορές σε τιμές που θα σας καταπλήξουν!
Το κατάστημα Μπαξεβάνη σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος γεμάτο Αγάπη, Υγεία και Χαρά!

Facebook: ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top