Χαλκίδα: Μια 74χρονη ράβει μάσκες για να βοηθήσει το νοσοκομείο (pics)

Η 74 χρονών Ελένη Χουλιάρα από τη Χαλκίδα μένει σπίτι αλλά δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια όσο ο κόσμος και η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με τον κορονοϊό. Εκμεταλλεύεται τον ελεύθερο χρόνο της καραντίνας και αποφάσισε να ράψει μάσκες για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του νοσοκομείου της Χαλκίδας. Η συμπαθέστατη κυρία αν και ανήκει στις […]

Η 74 χρονών Ελένη Χουλιάρα από τη Χαλκίδα μένει σπίτι αλλά δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια όσο ο κόσμος και η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με τον κορονοϊό. Εκμεταλλεύεται τον ελεύθερο χρόνο της καραντίνας και αποφάσισε να ράψει μάσκες για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του νοσοκομείου της Χαλκίδας.

Η συμπαθέστατη κυρία αν και ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, κάνει το δικό της αγώνα απέναντι στον κορονοϊό, από το σαλόνι του σπιτιού της.

Έτσι, φτιάχνει ακατάπαυστα μάσκες και τις δίνει δωρεάν στο νοσοκομεία της Χαλκίδας που έχει και μεγάλη έλλειψη σε χειρουργικές μάσκες.

Κινήσεις όπως αυτή σίγουρα συγκινούν και μας κάνουν να αισιοδοξούμε πως με συλλογική προσπάθεια, όλη αυτή η περιπέτεια κάποια στιγμή θα ξεπεραστεί.

Φωτογραφίες από το σπίτι της κυρίας Ελένης με τις μάσκες που η ίδια έχει φτιάξει!

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top