Χαλκίδα: Η Αγγελική Τουμπανάκη θα εμφανιστεί στο 3ο Black Box Live Sessions

Τα Black Box Live Sessions είναι μια πρωτοποριακή νέα σειρά συναυλιών που οργανώνεται από την BeWith και εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Χαλκίδα, παρουσιάζοντας κάποιους από τους πιο ιδιαίτερους καλλιτέχνες καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα μουσικών ειδών από πειραματική jazz, ambient ηλεκτρονική μουσική, americana και darkcabaretmusic.Το επόμενο Black Box Live Sessions πραγματοποιείται στο Θέατρο Περί Τεχνών […]

Τα Black Box Live Sessions είναι μια πρωτοποριακή νέα σειρά συναυλιών που οργανώνεται από την BeWith και εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Χαλκίδα, παρουσιάζοντας κάποιους από τους πιο ιδιαίτερους καλλιτέχνες καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα μουσικών ειδών από πειραματική jazz, ambient ηλεκτρονική μουσική, americana και darkcabaretmusic.Το επόμενο Black Box Live Sessions πραγματοποιείται στο Θέατρο Περί Τεχνών στις 2 Φεβρουαρίου με την εκρηκτική Αγγελική Τουμπανάκη.

Αγγελική Τουμπανάκη – Crossovers

Η βοκαλίστα/ ερμηνεύτρια Αγγελική Τουμπανάκη δημιουργεί παρέες μουσικές, προσκαλεί και ελευθερώνεται μουσικά πέρα από σύνορα και νόρμες.Με δεκατέσσερα χρόνια μουσικής διαδρομής στην Contemporary Vocal, World και ElectronicJazz, παρουσιάζει πρωτότυπες συνθέσεις, τραγούδια της σύγχρονης ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής, αλλά και σκοπούς από την παράδοση των Βαλκανίων, της Μεσογείου και της Ανατολίας, τα οποία αναμειγνύει με Jazz αρμονία και crossover διάδραση. Μαζί με τους εκλεκτούς και ευέλικτους μουσικά συνεργάτες, Θάνο Σταυρίδη στο ακορντεόν,Απόστολο Καλτσά στο μπάσο και Ηλία Δουμάνη στα ντραμς, δημιουργούν ένα σύγχρονο πολυδιάστατο ηχητικό περιβάλλον. Το τσιγγάνικο Gelem, η θρυλική μεξικάνα Llorona, ηΦάτα Μοργκάνα του ποιητή, το Βγήκα Ψηλά της Απείρου Γης, το τραγικό Strange Fruitσυνδέονται μέσα από την ερμηνευτική αισθητική και ενορχηστρωτική προσέγγιση της
Αγγελικής και των συνεργατών της. Παράλληλα, παρουσιάζονται πρωτότυπες συνθέσεις του πρωτοποριακού Nu jazz ντουέτου «Drums & Voice Jazztronica Duet».

© E. Thomakou

 

Η Αγγελική Τουμπανάκη στο «Toubanaki Music Projects» καταθέτει το πάθος της για τον αυτοσχεδιασμό, τον πειραματισμό με ετερόκλητα μουσικά είδη, με στόχο την ελευθερία και πηγαία χαρά για τη μουσική.

© Dimitris Nicolaou

Συντελεστές

Αγγελική Τουμπανάκη: φωνή, loops, Fx
Θάνος Σταυρίδης: ακορντεόν
Απόστολος Καλτσάς: μπάσο, loops
ΗλίαςΔουμάνηςτύμπανα, pads, music design programming

Εισιτήρια από 10 ευρώ στο Viva.gr

Χορηγός Επικοινωνίας: GHETTO Magazine 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top