Χαλκίδα: Δύο φυτώρια και ένα flower shop για την τέλεια διακόσμηση του κήπου, της βεράντας και των events σας

Δύο καλά φυτώρια της Χαλκίδας που θα βρείτε ότι χρειάζεστε για τον κήπο σας και την βεράντα σας και ένα μοντέρνο flower shop που μπορεί να δημιουργήσει για εσάς τις πιο όμορφες συνθέσεις λουλουδιών που θα δώσουν style στο event που επιθυμείτε και λύσεις προσαρμοσμένες στα μέτρα σας. Τα επισκεφθήκαμε, σας τα παρουσιάζουμε και σας […]

Δύο καλά φυτώρια της Χαλκίδας που θα βρείτε ότι χρειάζεστε για τον κήπο σας και την βεράντα σας και ένα μοντέρνο flower shop που μπορεί να δημιουργήσει για εσάς τις πιο όμορφες συνθέσεις λουλουδιών που θα δώσουν style στο event που επιθυμείτε και λύσεις προσαρμοσμένες στα μέτρα σας. Τα επισκεφθήκαμε, σας τα παρουσιάζουμε και σας τα προτείνουμε.

Auto Κήπος

Το Auto Κήπος είναι ένα φυτώριο για το οποίο αξίζει πραγματικά να οδηγήσετε ελάχιστα χιλιόμετρα έξω από τη Χαλκίδα και θα βρείτε ό,τι βάλει ο νους σας. Όπως, πανέμορφα άνθη και φυτά, καλλωπιστικά και ανθοφόρα φυτά. Πολύ προσεγμένα φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Όλων των ειδών τα φυτά (εποχιακά – ανθοφυτά – λουλούδια) σε όλα τα μεγέθη και γενικότερα ό,τι μπορείτε να φανταστείτε ότι μπορεί να μπει σε έναν κήπο. Επίσης, το Auto Κήπος διαθέτει εργαλεία κηπουρικής, αυτόματο πότισμα, λιπάσματα, φυτοφάρμακα, χώματα, γλάστρες, διακοσμητικά κήπου. Στις υπηρεσίες που προσφέρει το φυτώριο Auto Κήπος είναι και η αρχιτεκτονική του κήπου σας.

Η εμπειρία τους είναι εγγύηση για οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπίζετε με τα φυτά σας ή με κάποια κατασκευή του κήπου σας.

Auto Κήπος
3ο χλμ. Χαλκίδας – Δροσιάς/ Χαλκίδα
Τηλ. 2221037607 – 6937021181 & 6932246219
Γεωπόνος: Σ. Λώλης  – Κηποτέχνης: Ν. Αφράτης

 

Κούτρας Plants

To Κούτρας Plants εφοδιάζει τους ερασιτέχνες κηπουρούς της πόλης με χώματα και λιπάσματα για φυτά, σπόρους για φύτευση (κυρίως κηπευτικά) και πολύ καλής ποιότητας χώμα.  Είναι μια καλή αφορμή για τους ανθρώπους της πόλης να έρθουν σε επαφή με το χώμα, με τα φυτά και με τον τρόπο που παράγονται οι καρποί, έστω κι αν δεν διαθέτουν χώρο για κήπο. Μερικές γλάστρες στο μπαλκόνι αρκούν. Στο Κούτρας Plants θα βρείτε λουλούδια – άνθη εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, οπωροφόρα, καρποφόρα κι καλλωπιστικά δέντρα. Και επειδή δίνουν μεγάλη σημασία και στην ωραία αισθητική μπορείτε να βρείτε ιδέες για γλάστρες εσωτερικού κι εξωτερικού χώρου, κασπώ, καλάθια διακοσμητικά, χειροποίητες πήλινες γλάστρες αλλά και μοντέρνα καλαίσθητα λουλούδια εσωτερικού χώρου. Ό,τι επιθυμείτε από τις αγορές σας μπορείτε να τις παραλάβετε σε συσκευασία δώρου. Το Κούτρας Plants κάνει μεταφορές προϊόντων με delivery (κατόπιν συνεννόησης).

Κούτρας Plants
Εθνική Οδός Χαλκίδας – Λεπούρων / Βασιλικό
Τηλ. 2221050481
Facebook: Κούτρας Plants
Instagram: koutrasplants
Email: fitoriokoutras@gmail.com

 

Floral Tales

Η Floral Tales είναι ένα flower shop υψηλής αισθητικής με Boheme διάθεση. Διαθέτει μεγάλη γκάμα fine art κεραμικών και τα πιο ιδιαίτερα φυτά εσωτερικού χώρου. Επιλέγουν να έχουν στο καταστημα φυτά που καθαρίζουν την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας και pots που θα δώσουν ενα μοναδικό style στον χώρο σας. Τους αρέσει να δημιουργούν επίσης, μπουκέτα ή συνθέσεις σε ελεύθερο στυλ με φρέσκα ή και αποξηραμένα λουλουδια. Η πολυετής εμπειρία τους στον χώρο των events είναι αποδεδειγμένη καθώς οι εκδηλώσεις τους δημοσιεύονται στα καλυτερα wedding blogs της Ελλάδας και του εξωτερικού!

Στη Floral Tales αγαπούν τη φύση και ό,τι είναι κοντα σε αυτή. Μία επίσκεψη αξίζει για να τους γνωρίσεις!

Floral Tales
6o χλμ. Χαλκίδας – Βασιλικού
Τηλ. 6978533893
Site: www.floraltales.gr
Facebook: Floral Tales
Instagram: floral_tales_events
Email: floraltalesevents@gmail.com

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top