Χαλκίδα: Δωρεάν rapid test την Τετάρτη

Κλιμάκια του ΕΟΔΥ αποτελούμενα από Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) θα πραγματοποιήσουν δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), μέσα από το αυτοκίνητο (drive through) την Τετάρτη 13/1 στη Χαλκίδα. Συγκεκριμένα ο Δήμος Χαλκιδέων ανακοίνωσε: Σας ενημερώνουμε ότι οι Κινητές Μονάδες ΚΟΜΥ Ειδικού Σκοπού του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με τον Δήμο Χαλκιδέων, στο πλαίσιο των δράσεων […]

Κλιμάκια του ΕΟΔΥ αποτελούμενα από Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) θα πραγματοποιήσουν δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), μέσα από το αυτοκίνητο (drive through) την Τετάρτη 13/1 στη Χαλκίδα.

Συγκεκριμένα ο Δήμος Χαλκιδέων ανακοίνωσε:

Σας ενημερώνουμε ότι οι Κινητές Μονάδες ΚΟΜΥ Ειδικού Σκοπού του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με τον Δήμο Χαλκιδέων, στο πλαίσιο των δράσεων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού Covid-19, πρόκειται να πραγματοποιήσουν δωρεάν μαζικό δειγματοληπτικό έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid tests) σε όσους πολίτες επιθυμούν μέσα από τα οχήματά τους, με τη διαδικασία της δράσης “Drive through Testing”.

Τα συνεργεία του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται, για τον σκοπό αυτό, την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021, από ώρα 09:30 έως και ώρα 13:30, στο Πάρκο του Λαού στη Χαλκίδα.
Μέσω της συγκεκριμένης δράσης οι πολίτες δίνουν δείγμα, χωρίς να εξέλθουν από το όχημά τους και χωρίς να δημιουργείται συνωστισμός, αφού δεν θα υπάρχει καθυστέρηση και αναμονή, με τον χρόνο εξυπηρέτησης να μην υπερβαίνει τα 5 λεπτά. Οι πολίτες θα προσέρχονται με το ιδιωτικό τους όχημα και θα πρέπει να τηρούν τις οδηγίες που προβλέπονται σχετικά με τη μετακίνησή τους.

Οι πολίτες που θα προσέρχονται με το όχημά τους θα πρέπει να τηρούν τα παρακάτω:
Να έχουν έντυπο “Βεβαίωση κατ’ εξαίρεση μετακίνησης” με σημειωμένη την ένδειξη Β1 (Μετάβαση για τεστ κορονοϊού) ή να έχουν αποστείλει SMS για την μετακίνηση, με ένδειξη “1 κενό Ονοματεπώνυμο κενό Διεύθυνση Κατοικίας”

Να επιδεικνύουν Ταυτότητα ή Διαβατήριο

Να δηλώσουν τηλέφωνο επικοινωνίας

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top