Χαλκίδα: Έρχεται το 2ο Ermou Street Festival!

Μόνο όμορφα πράγματα μπορούν να γίνουν όταν οι κάτοικοι μιας πόλης ενώσουν τις δυνάμεις τους, τις ιδέες και το μεράκι τους και το Street Festival της Ερμού είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα! Η πρώτη διοργάνωση έγινε πέρυσι και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Στις 20 Σεπτεμβρίου το 2ο Street Festival της Ερμού θα είναι γεγονός. Δραστηριότητες για […]

Μόνο όμορφα πράγματα μπορούν να γίνουν όταν οι κάτοικοι μιας πόλης ενώσουν τις δυνάμεις τους, τις ιδέες και το μεράκι τους και το Street Festival της Ερμού είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα! Η πρώτη διοργάνωση έγινε πέρυσι και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Στις 20 Σεπτεμβρίου το 2ο Street Festival της Ερμού θα είναι γεγονός.

Δραστηριότητες για παιδιά, live μουσικές, διαγωνισμοί, γευσιγνωσίες και πολλά άλλα θα συμβούν την Παρασκευή στον πεζόδρομο της Ερμού στη Χαλκίδα και φυσικά δεν θα λείψει κανείς.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top