Χάσκυ βοηθά το τυφλό αδελφάκι του να πηδήξει από παγκάκι (video)

Ο Ντα Μπάο και ο Γιου Μπάο είναι δύο αχώριστα σκυλάκια χάσκυ από την Κίνα. Το ένα έχει γκρι τρίχωμα και το άλλο καφέ. Αλλά υπάρχει κάτι πολύ πιο σημαντικό από το χρώμα τους που τα διαφοροποιεί. Ο γκρίζος Ντα Μπάο γεννήθηκε χωρίς οφθαλμικούς βολβούς και έτσι ο Γιου Μπάο είναι δίπλα του από την […]

Ο Ντα Μπάο και ο Γιου Μπάο είναι δύο αχώριστα σκυλάκια χάσκυ από την Κίνα. Το ένα έχει γκρι τρίχωμα και το άλλο καφέ. Αλλά υπάρχει κάτι πολύ πιο σημαντικό από το χρώμα τους που τα διαφοροποιεί.

Ο γκρίζος Ντα Μπάο γεννήθηκε χωρίς οφθαλμικούς βολβούς και έτσι ο Γιου Μπάο είναι δίπλα του από την πρώτη μέρα και τον καθοδηγεί.

Όπως και στο βίντεο που θα δείτε πιο κάτω, στο οποίο καταγράφεται η προσπάθειά του να ενθαρρύνει και να καθοδηγήσει το αδελφάκι του ώστε να πηδήξει από ένα παγκάκι.
Ένας πολύ ειδικός δεσμός συνδέει αυτά τα δύο αγαπημένα αδελφάκια χάσκυ.

Απόδειξη; Το ακόλουθο βίντεο:

https://youtu.be/QdMA5NGF2EQ

 

Πηγή: news247.gr

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top