Φωτογραφία της πινακίδας δρομολογίου τρένου Χαλκίδα – Αθήνα του 1988

Μία φωτογραφία είναι αρκετή για να αναπολείς το παρελθόν αλλά και να σε γυρίσει σε άλλες εποχές. Στην σελίδα στο facebook, Φωτογραφίες της παλιάς Χαλκίδας, είδαμε μία εικόνα την οποία κοινοποίησε ο Γιώργος Κοκοπίπης. Η φωτογραφία είναι από μία πινακίδα του δρομολογίου του τρένου της γραμμής Χαλκίδα-Αθήνα το 1988. Την δεκαετία του 80′ αλλά και […]

Μία φωτογραφία είναι αρκετή για να αναπολείς το παρελθόν αλλά και να σε γυρίσει σε άλλες εποχές.

Στην σελίδα στο facebook, Φωτογραφίες της παλιάς Χαλκίδας, είδαμε μία εικόνα την οποία κοινοποίησε ο Γιώργος Κοκοπίπης. Η φωτογραφία είναι από μία πινακίδα του δρομολογίου του τρένου της γραμμής Χαλκίδα-Αθήνα το 1988.

Πινακίδα δρομολογίου τρένου της γραμμής Χαλκίδα-Αθήνα το 1988. Την πινακίδα την τοποθετούσαν στο πλάι του βαγονιού της αμαξοστοιχίας.

Την δεκαετία του 80′ αλλά και του 90΄το τρένο Αθήνα – Χαλκίδα σήμαινε πολλά. Οι Αθηναίοι το χρησιμοποιούσαν πάρα πολύ συχνά για να κάνουν ταξίδι αναψυχής στη Χαλκίδα. Τα δρομολόγια του Σαββάτου και της Κυριακής έφερναν κόσμο κυρίως από την Αθήνα οι οποίοι έκαναν την εκδρομή τους, απολάμβαναν την βόλτα τους στη Χαλκίδα και επέστρεφαν.

Θα μπορούσαμε να την πούμε, urban φωτογραφία της καθημερινότητας και της ζωής στη Χαλκίδα μιας άλλης εποχής.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top