Φωτιά Εύβοια: Δέος προκαλούν οι εικόνες από το πιλοτήριο ενός Canadair

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες μία φωτογραφία που τραβήχτηκε μέσα από το πιλοτήριο ενός αεροσκάφους Canadair, ενώ επιχειρεί πάνω από τη φλεγόμενη Εύβοια. Το στιγμιότυπο αναδημοσιεύτηκε στα social media και είναι συγκλονιστικό, καθώς αποτυπώνει τη μάχη που έδωσαν οι πιλότοι με τις φλόγες. Η φωτογραφία που προκαλεί δέος τραβήχτηκε από τον G.Voutyras και στη […]

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες μία φωτογραφία που τραβήχτηκε μέσα από το πιλοτήριο ενός αεροσκάφους Canadair, ενώ επιχειρεί πάνω από τη φλεγόμενη Εύβοια.

Το στιγμιότυπο αναδημοσιεύτηκε στα social media και είναι συγκλονιστικό, καθώς αποτυπώνει τη μάχη που έδωσαν οι πιλότοι με τις φλόγες.

Η φωτογραφία που προκαλεί δέος τραβήχτηκε από τον G.Voutyras και στη συνέχεια δημοσιεύτηκε από τον χρήστη του Twitter, Rut Erdelyi, η οποία μάλιστα εκφράζει στην ανάρτησή της τον απόλυτο σεβασμό της στους Έλληνες πυροσβέστες.

Πτήση Αρχηγού ΓΕΑ με Αεροσκάφος CL-215

Χθες το απόγευμα, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης, επισκέφθηκε την 355 Μοίρα της 112 Πτέρυγας Μάχης, στην Αεροπορική Βάση Ελευσίνας και συμμετείχε στην τελευταία αποστολή αεροπυρόσβεσης της ημέρας με αεροσκάφος CL-215, στην πυρκαγιά που ήταν σε εξέλιξη στην περιοχή της κεντρικής Εύβοιας.

Ο Αρχηγός συνομίλησε με το προσωπικό και συνεχάρη τους Τεχνικούς για την υψηλή διαθεσιμότητα των αεροσκαφών με τις άοκνες προσπάθειές που καταβάλλουν, ημέρα και νύχτα.

Κατά την διάρκεια της πτήσης διαπίστωσε το υψηλό ηθικό και το άριστο επαγγελματικό επίπεδο εκπαίδευσης και τυποποίησης των Ιπταμένων της Μοίρας.

Φωτογραφίες του στρατού ξηράς από την Εύβοια

Ο Στρατός Ξηράς συνέδραμε με:

Δύο Ελικόπτερα CH-47 CHINOOK τα οποία πραγματοποίησαν ρίψεις χθες και σήμερα.

Τέσσερις ομάδες του Σχεδίου «ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ». (40 άτομα ειδικά εκπαιδευμένα)

Τέσσερις προωθητές γαιών μαζί με τα ρυμουλκά τους και το αντίστοιχο προσωπικό.

 

 

 

Πηγή: ethnos.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top