Φίλα με…στη Χαλκίδα!

Ο Σταμάτης Κραουνάκης είναι ένας από τους μεγαλύτερους συνθέτες και ερμηνευτές, με μια σημαντική πορεία στο χώρο της ελληνικής μουσικής. Τα τραγούδια του, αλλά και η μοναδική ερμηνεία του δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο και την Παρασκευή 22/3, θα έχουμε την ευκαιρία να τον απολαύσουμε σε μια μοναδική παράσταση στη μουσική σκηνή Οδός Ονείρων, μαζί με […]

Ο Σταμάτης Κραουνάκης είναι ένας από τους μεγαλύτερους συνθέτες και ερμηνευτές, με μια σημαντική πορεία στο χώρο της ελληνικής μουσικής.

Τα τραγούδια του, αλλά και η μοναδική ερμηνεία του δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο και την Παρασκευή 22/3, θα έχουμε την ευκαιρία να τον απολαύσουμε σε μια μοναδική παράσταση στη μουσική σκηνή Οδός Ονείρων, μαζί με την “Σπείρα Σπείρα”!

Ολική επαναφορά του μύθου της διασκέδασης!

Η γιορτή του Σταμάτη Κραουνάκη και της Σπείρας φορτώνει μέχρι να βγει η άνοιξη στις πόλεις που ζήτησαν να την ζήσουν. Ελλάδα, Κύπρο, Ευρώπη.

Το ωραιότερο λαϊκό πρόγραμμα της Αθήνας που επαναπροσδιόρισε στην καρδιά των ανθρώπων το τρυφερό παραμύθι της συλλογικής διασκέδασης, που χειροκρότησε σύμπας ο καλλιτεχνικός κόσμος, τα Μ.Μ.Ε., οι δημοσιογράφοι, γλέντησαν οικογένειες και μοναχικοί…παρέες και ερωτευμένοι, έρχεται να μοιράσει τα αισθήματά του στην Χαλκίδα και την “Οδό Ονείρων”

Η Οδός Ονείρων παρουσιάζει τον μεγάλο Έλληνα Συνθέτη και Ερμηνευτή Σταμάτη Κραουνάκη, που με τα τραγούδια του έχει ήδη καθιερωθεί στους Μεγάλους του Ελληνικού Τραγουδιού.

Έχει συνεργαστεί με κορυφαίους στιχουργούς και τραγουδιστές, ενώ πλούσια είναι η δράση του και στο θέατρο με πολλαπλές ιδιότητες. Η εμβληματική προσωπικότητα του Σταμάτη Κραουνάκη, δεν περιορίζεται μόνο στην τέχνη του, αλλά παρεμβαίνει ενεργά στην κοινωνική ζωή του τόπου μας, είτε με τις ραδιοφωνικές εκπομπές του, είτε με τις δημόσιες παρεμβάσεις του.

Η ομάδα που άλλαξε τη νύχτα :

Χρήστος Γεροντίδης: φωνή, καχόνε

Σάκης Καραθανάσης: φωνή, κιθαρόνι, καχόνε

Σταμάτης Κραουνάκης: φωνή, πιάνο

Κώστας Μπουγιώτης: φωνή, καχόνε

Βασίλης Ντρουμπoγιάννης: πιάνο

Βάιος Πράπας: φωνή, κιθάρες, μπουζούκι

Νίκος Σταδιάτης: φωνή, ακορντεόν

Γιώργος Στιβανάκης: φωνή, μαράκες, ντέφι

Γιώργος Ταμιωλάκης – τσέλλο

 

Κοστούμια: Θοδωρής Καραγκούνης, L’A Pro atelier

Ενορχηστρώσεις η ομάδα μουσικών

Στον ήχο οι Δημήτρης Γιάλας

Σχεδιασμός φωτισμού o Κώστας Μπλουγουράς

Φωτογραφίες: Σταύρος Χαμπάκης

Φωτογραφία αφίσας Σταμάτη Κραουνάκη: Παναγής Χρυσοβέργης

Artwork :  Proweb

Υπεύθυνη προβολής + δημοσιότητας:  Δέσποινα Κραουνάκη

Παραγωγή GIONIK

Σταμάτης Κραουνάκης + Σπείρα Σπείρα

«Φίλα με… στη Χαλκίδα»

Οδός Ονείρων

Τσιριγώτη 6, Χαλκίδα

Τηλ 2221020504,  6978127103

Έναρξη 10 μ.μ.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top