Το Spotify έφτιαξε λίστες με τραγούδια για να ακούν οι σκύλοι όταν λείπουν οι ιδιοκτήτες

Το Spotify εγκαινίασε playlists για να ακούνε οι σκύλοι στο σπίτι όταν λείπουν οι ιδιοκτήτες τους. Η σουηδική υπηρεσία αναπαραγωγής μουσικής έχει φτιάξει playlists και ένα podcast -υπηρεσία που διατίθεται σε χρήστες η οποία τους επιτρέπει να ακούνε τραγούδια όποτε το ζητήσουν- για να ακούνε οι σκύλοι όταν μένουν μόνοι τους στο σπίτι, μετά τη […]

Το Spotify εγκαινίασε playlists για να ακούνε οι σκύλοι στο σπίτι όταν λείπουν οι ιδιοκτήτες τους.

Η σουηδική υπηρεσία αναπαραγωγής μουσικής έχει φτιάξει playlists και ένα podcast -υπηρεσία που διατίθεται σε χρήστες η οποία τους επιτρέπει να ακούνε τραγούδια όποτε το ζητήσουν- για να ακούνε οι σκύλοι όταν μένουν μόνοι τους στο σπίτι, μετά τη διαπίστωση ότι σχεδόν το 74% των Βρετανών ιδιοκτητών κατοικιδίων βάζουν στα ζώα τους να ακούνε μουσική.

Το Spotify ανακοίνωσε ότι εγκαινίασε ένα podcast με χαλαρωτική μουσική, «επαίνους προς σκύλους», ιστορίες και μηνύματα επιβεβαίωσης και καθησυχασμού που διαβάζουν ηθοποιοί και έχουν στόχο να απαλλάξουν τους σκύλους από το άγχος που βιώνουν όταν μένουν μόνοι τους στο σπίτι.

Η εταιρία ανακοίνωσε ότι διαπίστωσε σε έρευνά της πως ένας στους τέσσερις ιδιοκτήτες κατοικιδίων αφήνει το κατοικίδιό του να ακούει μουσική όταν απουσιάζει εκείνος από το σπίτι, με το 42% των ιδιοκτητών να λένε ότι τα κατοικίδιά τους έχουν και συγκεκριμένες προτιμήσεις.

Ένα τέταρτο των ιδιοκτητών κατοικιδίων απάντησαν ότι έχουν μάλιστα δει τα κατοικίδιά τους να κουνιούνται υπό τους ήχους της μουσικής.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters
Πηγή: www.lifo.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top