Το event της έναρξης του “Νήσος Εύβοια” Regatta ήταν αντάξιο της σπουδαίας διοργάνωσης (pics)

Στα πλαίσια της ιστιοπλοϊκής διοργάνωσης “Νήσος Εύβοια” Regatta 2020 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της έναρξης των αγώνων, το βράδυ της Κυριακής, σε μαγαζί της Χαλκίδας στο Κόκκινο Σπίτι. Ήταν μια όμορφη βραδιά, ένα εξαιρετικά οραγνωμένο event στο οποίο παρεβρέθηκαν εξέχουσες προσωπικότητες. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Γενικός Γραμματέας Ναυτιλίας & Λιμενικών Υποδομών Ευάγγελος […]

Στα πλαίσια της ιστιοπλοϊκής διοργάνωσης “Νήσος Εύβοια” Regatta 2020 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της έναρξης των αγώνων, το βράδυ της Κυριακής, σε μαγαζί της Χαλκίδας στο Κόκκινο Σπίτι.

Ήταν μια όμορφη βραδιά, ένα εξαιρετικά οραγνωμένο event στο οποίο παρεβρέθηκαν εξέχουσες προσωπικότητες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Γενικός Γραμματέας Ναυτιλίας & Λιμενικών Υποδομών Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, οι βουλευτές Σπύρος Πνευματικός και Σίμος Κεδίκογλου, οι Αντιπεριφερειάρχες Γιώργος Κελαϊδίτης και Ηλίας Μπουρμάς, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Νέζης, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΧ Ελένη Αιδίνη, ο Πρόεδρος του ΟΛΝΕ Σπύρος Γεροντίτης.

Οικοδεσπότες της εκδήλωσης ήταν η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ.Βούλα Αγιοστρατίτη αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής των αγώνων, ο Θεοδόσης Γεωργουλόπουλος, η Βιβή Μπουραντά, ο Κώστας Κατσικαβάλης.

Να σημειώσουμε πως τηρήθηκαν αυστηρά τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού.

Το GHETTO παρευρέθηκε στην εκδήλωση και σας μεταφέρει το κλίμα μέσα από τα κλικ της βραδιάς.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top