Το Alex Market είναι το έθνικ παντοπωλείο της Χαλκίδας και έχει απίθανα προϊόντα (pics)

Το Alex Market βρίσκεται στη Χαλκίδα, στην οδό Βορείου Ηπείρου, είναι ένα μαγαζί που γενικά θα το χαρακτηρίζαμε ως έθνικ, έφερε στα ράφια της γειτονιάς μας προϊόντα από χώρες των Βαλκανίων που κάποτε ήταν δύσκολο (έως αδύνατο) να βρεις στη Χαλκίδα. Ταυτόχρονα, άλλαξαν και οι συνήθειες του Έλληνα, που άρχισε να ψάχνει και να μαγειρεύει […]

Το Alex Market βρίσκεται στη Χαλκίδα, στην οδό Βορείου Ηπείρου, είναι ένα μαγαζί που γενικά θα το χαρακτηρίζαμε ως έθνικ, έφερε στα ράφια της γειτονιάς μας προϊόντα από χώρες των Βαλκανίων που κάποτε ήταν δύσκολο (έως αδύνατο) να βρεις στη Χαλκίδα. Ταυτόχρονα, άλλαξαν και οι συνήθειες του Έλληνα, που άρχισε να ψάχνει και να μαγειρεύει πιάτα από κάθε κουζίνα του κόσμου, ασιατική, αφρικανική, μεσανατολική, βαλκανική και ρωσική – αυτά που τρώει στα έθνικ εστιατόρια, τα οποία βρίσκεις πλέον παντού κυρίων όμως στην πρωτεύουσα, την Αθήνα, θέλει να τα δοκιμάσει και στο σπίτι του.

Στη Χαλκίδα σήμερα χάρις στο Alex Market, είναι πολύ εύκολο να βρεις τις πρώτες ύλες, όλα τα βασικά συστατικά για να φτιάξεις παραδοσιακά πιάτα από τα Βαλκάνια, φρέσκα, κατεψυγμένα και συσκευασμένα, εισαγόμενα από κάθε γωνιά τους. Παραδοσιακά προϊόντα και όχι μόνο από την Ρωσία, την Πολωνία, την Μολδαβία, την Ρουμανία και την Βουλγαρία.

Το Alex Market είναι ένα κανονικό παντοπωλείο – μίνι μάρκετ που μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες ενός πελάτη του. Κι εκεί μπορείς να βρεις από χαρτιά υγείας, χαρτοπετσέτες, γαλακτοκομικά προϊόντα, τυροκομικά, αλλαντικά, μέχρι και καλλυντικά, και πολλά άλλα, σε οικονομικές τιμές.

Στο έθνικ μίνι μάρκετ – παντοπωλείο Alex Markket οι ιδιοκτήτες του έχουν την επιθυμία να είναι ελκυστικά σε όλους τους κατοίκους της Χαλκίδας κι αυτό φαίνεται από τον συνδυασμό εισαγόμενων και γνωστών ελληνικών και ευβοϊκών προϊόντων που βρίσκεις στα ράφια του. Φυσικά, θα σας εντυπωσιάσει η άριστη εξυπηρέτησή τους.

Alex Market

Βορείου Ηπείρου 22, Χαλκίδα. – Τηλ. 2221073729 / 6994458142

Facebook: ALEX Market

Το Alex Market έχει και το δικό του φυλλάδιο προσφορών και μπορείτε να το δείτε παρακάτω:

*Οι προσφορές ισχύουν από 20-1-21 έως 10-2-21

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top