«Το Χαµόγελο του Παιδιού» µε τα σχολικά bazaars του στη Χαλκίδα

«Το Χαµόγελο του Παιδιού» υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά και προσκαλεί όλους τους        φίλους και υποστηρικτές του να επισκεφτούν τα σχολικά bazaars που  διοργανώνει: 9/9-12/9: στην οδό Αβάντων (πίσω από το Ιερό του Αγίου Νικολάου), ώρες καταστηµάτων 13/9: ∆ηµοτικό Ιατρείο Ανθηδόνας, ώρες: 18:00-21:00 Όλα τα έσοδα θα καλύψουν τις ανάγκες των παιδιών που µεγαλώνουν στο […]

«Το Χαµόγελο του Παιδιού» υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά και προσκαλεί όλους τους        φίλους και υποστηρικτές του να επισκεφτούν τα σχολικά bazaars που  διοργανώνει:

9/9-12/9: στην οδό Αβάντων (πίσω από το Ιερό του Αγίου Νικολάου), ώρες καταστηµάτων 13/9: ∆ηµοτικό Ιατρείο Ανθηδόνας, ώρες: 18:00-21:00

Όλα τα έσοδα θα καλύψουν τις ανάγκες των παιδιών που µεγαλώνουν στο Σπίτι του οργανισµού στο Μύτικα.

Μικροί και µεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ενηµερωθούν για το ευρύ φάσµα των δράσεων του Οργανισµού καθώς και να διαλέξουν ανάµεσα σε µια µεγάλη ποικιλία σχολικών και άλλων ειδών, πάντα σε προσιτές τιµές.

Στα bazaars µπορείτε να βρείτε µια µεγάλη συλλογή από τετράδια, µπλοκ ζωγραφικής, µολύβια, γόµες, στυλό, µαρκαδόρους, ξυλοµπογιές, κηροµπογιές, πλαστελίνες, παγουρίνο, φαγητοδοχεία καθώς και λογοτυπηµένα είδη του Οργανισµού (µπουκάλια, ποτήρια, κούπες) κι άλλα πολλά!

Αξίζει να σηµειωθεί πως «Το Χαµόγελο του Παιδιού» το α’ εξάµηνο του 2019 στήριξε 60.788 παιδιά και τις οικογένειές που βρίσκονται στην Ελλάδα ανεξάρτητα από εθνικότητα, θρήσκευµα ή οποιοδήποτε άλλο κριτήριο, χωρίς καµία κρατική χρηµατοδότηση παρά µόνο µε την υποστήριξη του κόσµου.

Κι αν δεν βρεθείτε σε κάποιο από τα σχολικά bazaars, µπορείτε να βρείτε τα είδη του Οργανισµού στο https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/scholika/ ή να επικοινωνήσετε στο 211-7709980 ή στο 210-7647760.

Σας περιµένουµε για να υποδεχτούµε τη νέα σχολική χρονιά µε Χαµόγελο!

Για περισσότερες πληροφορίες:  «Το Χαµόγελο του Παιδιού» στη Χαλκίδα, Τηλ.  221079788 halkida@hamogel

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top