Το τραγούδι των Ελλήνων καλλιτεχνών για τον κορονοϊό μας φτιάχνει την διάθεση (video)

Το single «Θα Κάτσω Σπίτι 2020» είναι ο μουσικός τρόπος έκφρασης καλλιτεχνών για να πείσουν και τον τελευταίο Έλληνα να μείνει στο σπίτι του για να μην εξαπλωθεί ο COVID-19. Δημιουργήθηκε με την αφιλοκερδή συμμετοχή όλων των καλλιτεχνών και την ευγενική παραχώρηση της MINOS-EMI A.E., a Universal Music Group Company, της φωνής του Λουκιανού Κηλαηδόνη. […]

Το single «Θα Κάτσω Σπίτι 2020» είναι ο μουσικός τρόπος έκφρασης καλλιτεχνών για να πείσουν και τον τελευταίο Έλληνα να μείνει στο σπίτι του για να μην εξαπλωθεί ο COVID-19.

Δημιουργήθηκε με την αφιλοκερδή συμμετοχή όλων των καλλιτεχνών και την ευγενική παραχώρηση της MINOS-EMI A.E., a Universal Music Group Company, της φωνής του Λουκιανού Κηλαηδόνη.

Βιολέτα Ίκαρη, Τζώρτζια Κεφαλά, Μαρία Κηλαηδόνη, Xρήστος Μάστορας, Πάνος Μουζουράκης, Δημήτρης Μπάσης, Μίλτος Πασχαλίδης, Νίκος Πορτοκάλογλου και Μαρίζα Ρίζου, ένωσαν τις φωνές τους, και τράβηξαν τα δικά τους #menoumespiti videos, από τα οποία δημιουργήθηκε το single «Θα Κάτσω Σπίτι, 2020», που κυκλοφορεί, μετά από πρωτοβουλία της Walnut Entertainment Greece και την ευγενική συναίνεση της οικογένειας Κηλαηδόνη.

Όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από το τραγούδι θα διατεθούν στο Υπουργείο Υγείας για την αγορά νοσηλευτικού υλικού στο πλαίσιο της μάχης κατά του κορονοϊού!

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top