Το σποτάκι για την τουριστική προβολή της Εύβοιας από το Επιμελητήριο

Το Επιμελητήριο Εύβοιας από την αρχή της πανδημίας με διάφορες και σημαντικές ενέργειες προσπαθεί να αναδείξει το νησί της Εύβοιας τουριστικά αλλά και να κάνει γνωστό σε όλους μας, πως η στήριξη τοπικών επιχειρήσεων και τοπικών προϊόντων ειδικά φέτος έχει μεγαλύτερη σημασία από ποτέ. Εκτός από την σχεδόν καθημερινή παρουσία της απερχόμενης προεδρου Βούλας Αγιοστρατίτη […]

Το Επιμελητήριο Εύβοιας από την αρχή της πανδημίας με διάφορες και σημαντικές ενέργειες προσπαθεί να αναδείξει το νησί της Εύβοιας τουριστικά αλλά και να κάνει γνωστό σε όλους μας, πως η στήριξη τοπικών επιχειρήσεων και τοπικών προϊόντων ειδικά φέτος έχει μεγαλύτερη σημασία από ποτέ.

Εκτός από την σχεδόν καθημερινή παρουσία της απερχόμενης προεδρου Βούλας Αγιοστρατίτη σε τηλεοπτικές εκπομπές για την ανάδειξη του νησιού της Εύβοιας το Επιμελητήριο δημιούργησε και ένα σποτάκι για την τουριστική προβολή της Εύβοιας!

Δείτε το σποτάκι:

https://www.facebook.com/epimelitirio.evias/videos/267642174457565/

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top