Το πρώτο talent show του Netflix είναι γεγονός!

Το Netflix το αγαπάμε και ξέρουμε ότι το αγαπάτε κι εσείς εξίσου! Μας έχει ανοίξει έναν νέο ορίζοντα στο τι θα πει τηλεόραση και μας έχει δώσει τη δυνατότητα να δούμε τις καλύτερες σειρές, πολλές ταινίες και ντοκιμαντέρ. Τώρα ήρθε η ώρα να δοκιμαστεί και σε μία πολύ πετυχημένη συνταγή παγκοσμίως, τα talent shows! Ένα […]

Το Netflix το αγαπάμε και ξέρουμε ότι το αγαπάτε κι εσείς εξίσου!

Μας έχει ανοίξει έναν νέο ορίζοντα στο τι θα πει τηλεόραση και μας έχει δώσει τη δυνατότητα να δούμε τις καλύτερες σειρές, πολλές ταινίες και ντοκιμαντέρ.

Τώρα ήρθε η ώρα να δοκιμαστεί και σε μία πολύ πετυχημένη συνταγή παγκοσμίως, τα talent shows!

Ένα νέο σόου ταλέντων θα αρχίσει να προβάλλεται τον επόμενο χρόνο από το Netflix.

Οι ράπερ, Cardi B, Chance the Rapper και T.I. θα είναι κριτές και θα αναζητούν τον επόμενο σταρ της hip hop σε 10 πόλεις των ΗΠΑ.

Ο βραβευμένος με Emmy, Grammy, Oscar και Tony, τραγουδιστής-τραγουδοποιός, Τζον Λέτζεντ θα είναι ένας από τους παραγωγούς του σόου, που θα έχει τίτλο “Rhythm + Flow”.

Σύμφωνα με τη σύνοψη του σόου “θα εντοπίζονται νέα ταλέντα και θα βοηθούνται καλλιτέχνες της hip -hop που βρίσκονται στην αφάνεια να προωθούν τα όνειρά τους”.

Τους βασικούς κριτές θα βοηθούν και άλλοι καλλιτέχνες και VIP της μουσικής βιομηχανίας. Οι καλεσμένοι θα συμβουλεύουν τους διαγωνιζόμενους μαζί με τους κριτές.

Η συνδρομητική υπηρεσία streaming Netflix για πρώτη φορά θα προβάλλει ένα σόου μουσικού διαγωνισμού, στο οποίο πιθανότατα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του αμερικανικού Τύπου, ο Chance the Rapper θα είναι ο καλός κριτής, ο T.I. ο κακός και η Cardi B θα δίνει έναν κωμικό τόνο.

 

 

 

 

με πληροφορίες από:parallaximag.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top