Το πρώτο “έξυπνο” ηλιακό παγκάκι και στη Χαλκίδα! (pics)

Μετά την Ερέτρια και τη Νέα Αρτάκη, δεν θα μπορούσε να μην έρθει η σειρά και της Χαλκίδας. Ο ΟΛΝΕ τοποθέτησε “έξυπνο” ηλιακό παγκάκι και στην πόλη της Χαλκίδας! Τοποθετήθηκε στην παραλία Χαλκίδας, μπροστά στην προβλήτα του Αγίου Νικολάου. Η ανάπτυξη νέων καινοτόμων υποδομών αποτελεί προϋπόθεση για την υλοποίηση πρωτοβουλιών έξυπνων πόλεων. Το έξυπνο ηλιακό […]

Μετά την Ερέτρια και τη Νέα Αρτάκη, δεν θα μπορούσε να μην έρθει η σειρά και της Χαλκίδας. Ο ΟΛΝΕ τοποθέτησε “έξυπνο” ηλιακό παγκάκι και στην πόλη της Χαλκίδας! Τοποθετήθηκε στην παραλία Χαλκίδας, μπροστά στην προβλήτα του Αγίου Νικολάου.

Η ανάπτυξη νέων καινοτόμων υποδομών αποτελεί προϋπόθεση για την υλοποίηση πρωτοβουλιών έξυπνων πόλεων. Το έξυπνο ηλιακό παγκάκι είναι ένας πολυλειτουργικός χώρος πράσινης ενέργειας που παρέχει οικονομικά, κοινωνικά και περιβαλλοντικά οφέλη για τις μελλοντικές βιώσιμες πόλεις. Το παγκάκι προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες συναντώντας το αύριο σήμερα!

Το έξυπνο ηλιακό παγκάκι λειτουργεί αποκλειστικά με καθαρή ηλιακή ενέργεια. Αυτή η ενέργεια αποθηκεύεται και είναι διαθέσιμη όλες τις ώρες της μέρας. Μπορείτε να εργασθείτε, να μελετήσετε ή απλά να χαλαρώσετε καθώς διαθέτει ασύρματους και ενσύρματους (θύρες USB) φορτιστές,  και διασύνδεση στο Internet μέσω 4G wifi hotspot.

Επιπλέον, καινοτόμα πλατφόρμα ψηφιακού μάρκετινγκ (Social Wi-Fi) μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί στο σχεδιασμό του για να βελτιώσει την εμπειρία των χρηστών και να προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες σε ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς αναφορικά με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους. Το Social WiFi επιτρέπει τη δημιουργία προφίλ συμπεριφοράς χρηστών κινητών συσκευών / πεζών και στη συνέχεια τη δυνατότητα να προσεγγίζετε με ακρίβεια το κοινό-στόχο σας χρησιμοποιώντας εργαλεία μάρκετινγκ, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και εξειδικευμένες μορφές επικοινωνίας.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top