Το “κρυφό” νησάκι δίπλα στη Χαλκίδα που πρέπει να γνωρίσεις! (pic & video)

Στο Ghetto λατρεύουμε την Εύβοια και τη Χαλκίδα και κυρίως να εξερευνούμε και να σας παρουσιάζουμε άγνωστα μέρη του νησιού μας. Μάλλον δεν γνωρίζετε ότι υπάρχει ένα νησί – διαμάντι του Νοτίου Ευβοϊκού, που βρίσκεται μια ανάσα από την Ερέτρια και μόλις μία ώρα από την Αθήνα. Στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν μαγευτικά, μικρά νησάκια με […]

Στο Ghetto λατρεύουμε την Εύβοια και τη Χαλκίδα και κυρίως να εξερευνούμε και να σας παρουσιάζουμε άγνωστα μέρη του νησιού μας.

Μάλλον δεν γνωρίζετε ότι υπάρχει ένα νησί – διαμάντι του Νοτίου Ευβοϊκού, που βρίσκεται μια ανάσα από την Ερέτρια και μόλις μία ώρα από την Αθήνα.

Στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν μαγευτικά, μικρά νησάκια με ρηχά νερά, πλούσιος βυθός με μεγάλη διαύγεια και ατέλειωτη εναλλαγή χρωμάτων που συνθέτουν το σκηνικό ενός μικρού παραδείσου που μπορείτε να απολαύσετε στο παρακάτω βίντεο του haanity αλλά και σε αυτή την μοναδική αεροφωτογραφία από το instagram του Ghetto (ακολούθησε μας για να δεις και άλλες τέτοιες σούπερ φωτογραφίες κάνοντας κλικ ΕΔΩ

View this post on Instagram

A post shared by Ghetto Magazine (@ghettomag_) on

Τα τέσσερα μικρά νησάκια της, Νησί των Ονείρων, Κολοκύθι, Αγία Τριάδα και Ασπρονήσι προσφέρονται για ψάρεμα και ημερήσιες κρουαζιέρες.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top