Το καινούργιο κατάστημα “ΚΑΠΝΙΣΗ” στην Αβάντων είναι γεγονός (pics)

Το κατάστημα “ΚΑΠΝΙΣΗ” είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη γυναικεία μόδα καθώς εγγυάται απόλυτη ποιότητα και ιδιαίτερη αισθητική. Ένας καινούργιος χώρος στην Αβάντων 32 έρχεται να προστεθεί στο ήδη επιτυχημένο κατάστημα της Ερμού με στόχο να μυήσει κάθε γυναίκα στις νέες τάσεις της μόδας και τα απόλυτα upcoming brands.   Με μια προσεγμένη και επιμελημένη αρχιτεκτονική […]

Το κατάστημα “ΚΑΠΝΙΣΗ” είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη γυναικεία μόδα καθώς εγγυάται απόλυτη ποιότητα και ιδιαίτερη αισθητική. Ένας καινούργιος χώρος στην Αβάντων 32 έρχεται να προστεθεί στο ήδη επιτυχημένο κατάστημα της Ερμού με στόχο να μυήσει κάθε γυναίκα στις νέες τάσεις της μόδας και τα απόλυτα upcoming brands.

 

Με μια προσεγμένη και επιμελημένη αρχιτεκτονική στην οποία ξεχωρίζει ο λαμπερός φωτισμός και η επιβλητική μπορντό πόρτα το νέο κατάστημα “ΚΑΠΝΙΣΗ” υπόσχεται να ομορφύνει τη βόλτα μας στην Αβάντων και να μας ενθουσιάσει με τις fashion προστάσεις του.

Η Ελένη Καπνίση πριν από 60 χρόνια ξεκίνησε το ταξίδι της στο χώρο της μόδας με συνέπεια, αγάπη και φυσικά ιδιαίτερο γούστο. Για την ιδρύτρια του καταστήματος κάθε πελάτης ήταν μοναδικός και ιδιαίτερος, αναζητούσε για αυτόν καθετί που πάντα αποκαλείται μόδα και αξιοποιούσε με πάθος την προσωπικότητά του. Έχοντας το όραμά της σαν οδηγό, η δεύτερη και η τρίτη γενιά συνεχίζει το έργο της με την ίδια διάθεση δημιουργικότητας και την ίδια αγάπη για τη μόδα.

Οι καλύτερες εταιρείες ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ σας καλούν να υποδεχθείτε τις χειμερινές συλλογές τους που σίγουρα θα σας συναρπάσουν. Πάντοτε δίπλα σας με το καλύτερο fashion mood τα δύο καταστήματα “ΚΑΠΝΙΣΗ” μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε την ιδανική επιλογή για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Στα καταστήματα “ΚΑΠΝΙΣΗ” μπορείτε να βρείτε τα διασημότερα σήματα του κόσμου όπως:

Boutique Moschino – Alberta Ferretti – Red Valentino – Moschino Love – Disquared2 – Class Cavalli – Sfigio – Trussardi – Marina Rinaldi – Persona – Elena Miro – Niu – MaxMara – Iceplay – Gerry Weber – Taifun – Samoon – Dyrberg kern

Φυσικά μην ξεχνάτε τη δυνατότητα για τις online αγορές σας στο e-shop www.kapnisi.gr με μια μεγάλη ποικιλία από επώνυμα brands για αληθινά έξυπνες αγορές!

ΚΑΠΝΙΣΗ

1ο Κατάστημα Ερμού 45, Χαλκίδα 

Τηλ. 2221025362

2ο Κατάστημα Αβάντων 32, Χαλκίδα

Τηλ. 2221086225

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top