Το Εργαστήρι Τέχνης Χαλκίδας γιορτάζει με έργα μικρών -θαυματουργών- παιδιών!

Με αφορμή τα 40 χρόνια λειτουργίας του, το Εργαστήρι Τέχνης θα το γιορτάσει με τα εγκαίνια της έκθεσης των παιδικών τμημάτων του εργαστηρίου. Μια έκθεση από τους μικρούς μαθητές από το Εργαστήρι Τέχνης Χαλκίδας αλλά και τους δασκάλους τους, που έχουν δώσει τον καλύτερό τους εαυτό, καταθέτοντας ψυχή στο έργο τους. Η πρεμιέρα των εκδηλώσεων […]

Με αφορμή τα 40 χρόνια λειτουργίας του, το Εργαστήρι Τέχνης θα το γιορτάσει με τα εγκαίνια της έκθεσης των παιδικών τμημάτων του εργαστηρίου.

Μια έκθεση από τους μικρούς μαθητές από το Εργαστήρι Τέχνης Χαλκίδας αλλά και τους δασκάλους τους, που έχουν δώσει τον καλύτερό τους εαυτό, καταθέτοντας ψυχή στο έργο τους.

Η πρεμιέρα των εκδηλώσεων θα γίνει την Τετάρτη 05/06/2019 και ώρα 20:00 στο «Κόκκινο Σπίτι», στην πλατεία Νικολάου Μάλιου, στη Χαλκίδα.

Δείτε όλο το πρόγραμμα αναλυτικά: 

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top