Το διπλό ουράνιο τόξο που σχηματίστηκε εχθές στον ουρανό της Εύβοιας!

Εχθές στον ουρανό συνέβαιναν πολλά όπως θα είδατε. Κάτι η Αφρικανική σκόνη, κάτι το μαγικό ηλιοβασίλεμα, όλοι κοιτούσαμε προς τα πάνω με το στόμα ανοιχτό. Έρχεται και η φωτογραφία του Δημήτρη Μάλλιαρη που μας εντυπωσιάζει ακόμα περισσότερο με τα φαινόμενα της φύσης και τις εικόνες που αυτά προκαλούν. Λίγο πριν δύσει ο ήλιος εχθές, σχηματίστηκε […]

Εχθές στον ουρανό συνέβαιναν πολλά όπως θα είδατε. Κάτι η Αφρικανική σκόνη, κάτι το μαγικό ηλιοβασίλεμα, όλοι κοιτούσαμε προς τα πάνω με το στόμα ανοιχτό.

Έρχεται και η φωτογραφία του Δημήτρη Μάλλιαρη που μας εντυπωσιάζει ακόμα περισσότερο με τα φαινόμενα της φύσης και τις εικόνες που αυτά προκαλούν.

Λίγο πριν δύσει ο ήλιος εχθές, σχηματίστηκε ένα διπλό πανέμορφο και εντυπωσιακό ουράνιο τόξο πάνω από τον Ευβοϊκό Όλυμπο!

Πισσώνας Ευβοίας, 22 Μαΐου 2019 – Η εικόνα είναι αποτέλεσμα σύνθεσης 7 κάθετων λήψεων. © Δημήτρης Μάλλιαρης

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top