Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος προχώρησε σε δωρεά στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων

Μία σημαντική δωρεά σε τρόφιμα και είδη οικιακής χρήσης έκανε το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων, για να μοιραστεί σε ανθρώπους και οικογένειες που το έχουν ανάγκη. Ο δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων προχώρησε σε μία ευχαριστήρια επιστολή προς το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Αναλυτικά η επιστολή του: Στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος ενίσχυσης ευπαθών κοινωνικών […]

Μία σημαντική δωρεά σε τρόφιμα και είδη οικιακής χρήσης έκανε το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων, για να μοιραστεί σε ανθρώπους και οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

Ο δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων προχώρησε σε μία ευχαριστήρια επιστολή προς το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Αναλυτικά η επιστολή του:

Στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος ενίσχυσης ευπαθών κοινωνικών ομάδων που έχουν πληγεί από τις οικονομικές συνέπειες του κορωνοϊού COVID- 19, το Κοινωφελές Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ενέκρινε δωρεά ποσού €1.478.300,00 ευρώ προσφέροντας άμεση πρόσβαση σε βασικά επισιτιστικά αγαθά, μέσω των Κοινωνικών Παντοπωλείων των Δήμων της Ελλάδας. Τον συντονισμό της διαδικασίας είχε Κ.Ε.Δ.Ε., η οποία αποδέχτηκε τη δωρεά με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η δωρεά για την προμήθεια ειδών διατροφής διατέθηκε μέσω πίστωσης από την εταιρεία «ΜΕΤΡΟ ΑΕΒΕ – ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ.

Ο Δήμος Διρφύων-Μεσσαπίων, παρέλαβε τη συγκεκριμένη δωρεά αξίας 3333,36 € σε τρόφιμα, την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020 και εκφράζει θερμές ευχαριστίες στο Κοινωφελές Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για την σημαντικής αξίας δωρεά που ενίσχυσε τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Δήμου μας, εξαίροντας αυτή τη σπουδαία κίνηση και ελπίζοντας να σταθεί αρωγός και σε πιθανές μελλοντικές ανάγκες. Ο Δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων εκφράζει επίσης τις ευχαριστίες του προς τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Κ.Ε.Δ.Ε. για την άριστη συνεργασία και την άμεση αποστολή των αγαθών.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΨΑΘΑΣ

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top