Το άγαλμα του Ιησού στο Ρίο με τις σημαίες όλων των χωρών που πλήττονται (video & pics)

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες από το άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή στο Ρίο ντε Τζανέιρο που φωτίστηκε την Τετάρτη το βράδυ προβάλλοντας στην επιφάνειά του τις σημαίες των χωρών που μαστίζει ο Covid-19, ανάμεσά τους και την ελληνική. Ο ειδικός φωτισμός του διάσημου μνημείου που στέκεται με απλωμένα τα χέρια σαν να καλωσορίζει τον κόσμο και […]

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες από το άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή στο Ρίο ντε Τζανέιρο που φωτίστηκε την Τετάρτη το βράδυ προβάλλοντας στην επιφάνειά του τις σημαίες των χωρών που μαστίζει ο Covid-19, ανάμεσά τους και την ελληνική.

Ο ειδικός φωτισμός του διάσημου μνημείου που στέκεται με απλωμένα τα χέρια σαν να καλωσορίζει τον κόσμο και έχει ύψος 38 μέτρα, έγινε την ώρα της λειτουργίας που τελέστηκε από τον Αρχιεπίσκοπο του Ρίο υπέρ των θυμάτων του ιού στον πλανήτη.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top