Τι είδαμε το καλοκαίρι μας στην Εύβοια! (pics)

Ναι, ναι, ναι σαφώς το καλοκαίρι συνεχίζεται… Ειδικά εδώ στη Χαλκίδα το καλοκαίρι το κουβαλάμε και μέσα μας, όποτε μόνο ημερομηνιακά, θα αναφερθούμε στον καλοκαιρινό απολογισμό! Μαθηματικά λοιπόν, βρισκόμαστε στην πρώτη Δευτέρα του Σεπτέμβρη, αλλά και μία κάποια μυρωδιά φθινοπώρου στον ορίζοντα, μας μεταφέρει σιγά-σιγά στη νέα εποχή. Ως γνωστόν από το 2010 και μετά, […]

Ναι, ναι, ναι σαφώς το καλοκαίρι συνεχίζεται… Ειδικά εδώ στη Χαλκίδα το καλοκαίρι το κουβαλάμε και μέσα μας, όποτε μόνο ημερομηνιακά, θα αναφερθούμε στον καλοκαιρινό απολογισμό!

Μαθηματικά λοιπόν, βρισκόμαστε στην πρώτη Δευτέρα του Σεπτέμβρη, αλλά και μία κάποια μυρωδιά φθινοπώρου στον ορίζοντα, μας μεταφέρει σιγά-σιγά στη νέα εποχή.

Ως γνωστόν από το 2010 και μετά, είναι κοινώς αποδεκτό, πως δεν είναι απαραίτητο να κάνεις κάτι «τρελό», για να περάσεις ωραία το καλοκαίρι σου. Μετά την κρίση ανακαλύψαμε πως οι απολαύσεις των εποχών βρίσκονται στις παραδόσεις καθως και στη μοιρασιά στιγμών με τους αγαπημένους μας.

Ξέροντας όμως όλοι, πως αυτή η Δευτέρα  θα ερχόταν κάποια στιγμή, ε, όλο και κάτι  ξεχωριστό σκαρώσαμε ώστε να έχουμε να θυμόμαστε το #??????2019!

Εμείς εδώ στο ??????, πάντως, στο φετινό καλοκαίρι ανακαλύψαμε μία νέα Ελλάδα!

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν τα δέκα πράγματα που μας έκαναν εντύπωση και που μας πλημμύρισαν με αισιοδοξία για το μέλλον της χώρας μας από μέσα προς τα έξω!

ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Ευγένεια και κατανόηση ανάμεσα στους λουόμενους, όταν έφταναν ταυτόχρονα σε άδεια ομπρελοκαθίσματα. Η διεκδίκηση γινόταν ήσυχα, με αξιοπρέπεια και διάλογο ώστε να τα κρατήσει αυτός που τα αξίζει.

Ο χαμένος παρέδιδε με την ευχή του, το τρελό αυτό αντικείμενο του πόθου, στον αντίπαλο.

Ε, ναι μέναμε με ανοιχτά τα στόματα.

 

ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

Στις ανοργάνωτες παραλίες που ο κλήρος πέφτει στους λουόμενους να βρουν άκρη μόνοι τους με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους….  Μείναμε επίσης, άφωνοι με γονείς παιδιών αλλά και ιδιοκτήτες ζώων για το πως προστάτευαν τα δικαιώματα μας.

Δεν αγανάκτησαμε στιγμή από περίσσειες φωνούλες και γαβγίσματα ή παράδοξα πιτσιλίσματα και άμμο, αφού οι κηδεμόνες τους τα είχαν όλα «υπό έλεγχο»!

Να διευκρινήσουμε πως αγαπάμε και τα δύο είδη μωρών, αλλά παρ’όλ’αυτά….

Σας ευχαριστούμε, θα σας το ανταποδώσουμε εν καιρώ!

 

ΔΕΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΒΑΠΟΡΙΣΙΑ

Ταξιδέψαμε με τον «Αχιλλέα» που σαλπάρει από την Κύμη μας και μείναμε άφωνοι από την ευγένεια του πληρώματος και τις πολύ καλές τιμές στο μπαρ! Είχαμε χρόνια να πληρώσουμε 0,35€ νεράκι και καφέ 1€, όχι μόνο σε καράβι αλλά ούτε σε καντίνα δεν τα βρίσκουμε τόσο!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!

 

ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Ως γνωστόν στις δημόσιες υπηρεσίες της πόλης μας, αν τύχαινε να πας καλοκαίρι για κάποια διεκπεραίωση, κατέληγες μπαλάκι σαν αυτό του ρακετίστα των Αλυκών!

Φέτος εκτός από το χαμογελαστό καλημέρισμα, οι υπάλληλοι μας κατατόπιζαν πλήρως.

Επίσης όταν υπήρχε κάποιο εμπόδιο στην περίπτωση μας, αναλάμβαναν οι ίδιοι μεταξύ τους, την ευθύνη κι έπειτα από συνεννόηση βρίσκαμε όλοι μαζί λύση στο πρόβλημα!

Εύγε στο Δήμο Χαλκιδέων!

 

??????? ????

Αυτό κι αν ήταν θαύμα! Ο απόλυτος πολιτισμός κυριάρχησε φέτος στους δρόμους του νησιού μας. Και όσον αφορά τη γενική μετακίνηση μας στους δρόμους αλλά και την ιερή στιγμή του παρκαρίσματος! Τυχόν εγωισμοί, ανταγωνισμοί και νευρικές χειρονομίες περί της πολυπόθητης θέσης ???????, ήταν ανύπαρκτοι.

Σας υποσχόμαστε να σας συμπεριφερθούμε το ίδιο όταν ξανά συναντηθούμε!

 

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΟ «ΠΡΙΝ» ΚΑΙ ΣΤΟ «ΜΕΤΑ»

Είδαμε λοιπόν, σε όλες τις εκδηλώσεις του νησιού, από πανηγύρια και φεστιβάλ, μέχρι παζάρια και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, άψογες διοργανώσεις.

Ήταν όλα ρυθμιζμένα για την καλύτερη διαμονή των επισκεπτών κι επίσης την επόμενη μέρα, τίποτα δε θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο.

???? ??? ?????? & ?????????!

 

ΕΙΣΤΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΙΡΜΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ

Τα μεγαλύτερα ονόματα επισκέφθηκαν φέτος το νησί μας στα πανηγύρια από άκρη σε άκρη του! Μας γέμισε με χαρά και ανοιχτοχεριά να πληρώσουμε και κάτι παραπάνω στην είσοδο ή στο μπαρ γιατί το αξίζετε. Σας ευχαριστούμε για τον πήχη που ανεβάσατε για χάρη των αυτιών μας!

Υ.Γ. Αν αξίζει κάτι να σημειωθεί εδώ, είναι στα deals για του χρόνου με τους καλλιτέχνες που τιμούν τα πανηγύρια μας…

Προσυμφωνείστε την ώρα παραμονής του «ονόματος» στη σκηνή, γιατί θέλαμε λίγο ακόμα και είμαστε σίγουροι πως θέλατε κι εσείς!

Αν δεν τα καταφέρετε πάλι θα σας προτιμάμε!!!

?????? στα επόμενα!

 

Εκλο??? 2019

Τι να σας πρωτοπούμε γι’αυτό το φαινόμενο; Η ευγενής άμιλλα που έχει ανθίσει μέσα στο χώρο της πολιτικής, μας έχει κατακτήσει. Μας έχει κατακτήσει επίσης το γεγονός πως μας χαιρετούν στο δρόμο με τον ίδιο ενθουσιασμό οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Τα θυμόμαστε αυτά παιδιά να ξέρετε!

 

ΕΚΑΒ

Βρεθήκαμε μπροστά σε κρίσιμες στιγμές συμπολιτών μας και έχουμε ν’αναφέρουμε την άμεση επέμβαση του ΕΚΑΒ καθώς και την άψογη μεταχείριση προς τα θύματα.

Ειδικά σε μία περίπτωση, ξημερώματα, σε ένα ανήλικο κορίτσι, που δεν είχε τις αισθήσεις του κι εκείνοι της συμπεριφέρθηκαν σαν να επρόκειτο να τους προσλάβει.

Τα σέβη μας στις δύσκολες αυτές ειδικότητες. Παραμείνετε έτσι, σας χρειαζόμαστε.

 

Το καλό ??? εστίν επιχειρείν!

Ήπιαμε τα πιο δροσερά και μερακλίδικα ????????. Ξεσαλώσαμε με τα πιο «καθαρά» ποτά!

Ξυπνήσαμε την επόμενη μέρα και συνεχίσαμε τη ζωή μας σα να μην υπήρχε #aboutlastnight!

Ευχαριστούμε τους επιχειρηματίες του νησιού για την ποιότητα που μας κερνούν.

 

Ανυπομονούμε του χρόνου το Σεπτέμβρη να έχουμε άλλα τόσα ωραία να συζητάμε!

@ Φαίη Δουγαλή

 

Φωτογραφία εξωφύλλου: Φαίη Δουγαλή 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top