Τι βάζει μια γυναίκα στη βαλίτσα και τι ένας άντρας για το 3ήμερο Χριστουγέννων

Αυτό το αστειάκι με την βαλίτσα μιας γυναίκας, πρέπει να σταματήσει. Δεν είναι υπερβολή για ένα διήμερο να γεμίσεις μια βαλίτσα, όλα όσα παίρνουμε άλλωστε έχουν κάποιο σκοπό! Ναι δεν μετράμε ακριβώς τις μέρες που θα λείψουμε, για να πάρουμε τα αντίστοιχα ρούχα, 2 μέρες – 2 μπλούζες – 2 παντελόνια – 2 εσώρουχα – […]

Αυτό το αστειάκι με την βαλίτσα μιας γυναίκας, πρέπει να σταματήσει. Δεν είναι υπερβολή για ένα διήμερο να γεμίσεις μια βαλίτσα, όλα όσα παίρνουμε άλλωστε έχουν κάποιο σκοπό!

Ναι δεν μετράμε ακριβώς τις μέρες που θα λείψουμε, για να πάρουμε τα αντίστοιχα ρούχα, 2 μέρες – 2 μπλούζες – 2 παντελόνια – 2 εσώρουχα – 2 κάλτσες!

Εννοείται ότι θα πάρουμε τουλάχιστον τα διπλάσια, γιατί απλά θέλουμε να μπορούμε να επιλέξουμε. Έτσι συμβαίνει και με τα παπούτσια…

Ειδικά όταν πρόκειται για τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων, ε δεν γίνεται να κυκλοφορούμε όπως να ‘ναι…

Πώς να ξέρω από Παρασκευή βράδυ τι θα θέλω να φορέσω Κυριακή μεσημέρι Βασίλη μου;

Και φυσικά θα πάρουμε όλο το νεσεσέρ με τα καλλυντικά, τις κρέμες μας κλπ…   Τι εννοείς δεν έγινε κάτι αν δεν βάλω κρέμα μετά το μπάνιο;

Ούτε είναι χαζό να κουβαλάμε σαμπουάν και αφρόλουτρο, όλοι ξέρουν ότι τα δείγματα στα ξενοδοχεία είναι λίγα και συνήθως χάλια!

Το ίδιο ισχύει και με το πιστολάκι… το ξέρω ότι στις παροχές του ξενοδοχείου υπάρχει πιστολάκι για τα μαλλιά, αλλά είναι προτιμότερο να φυσάω μόνη μου τα μαλλιά μου για να στεγνώσουν, παρά να παιδεύομαι μισή ώρα με ένα πιστολάκι που βγάζει αέρα σαν μισοπεθαμένο.

Εσείς οι άντρες έχετε το πρόβλημα, που μπορείτε απλά να πάρετε μια σακούλα σούπερ –  μάρκετ με  μα μπλούζα, ένα εσώρουχο και ένα ζευγάρι κάλτσες!

Και έρχεται μετά η στιγμή που αρχίζετε να μας ζητάτε πράγματα από τα δικά μας, αυτά που κοροϊδεύατε… οδοντόκρεμα,  σαμπουάν, ακόμα και κάλτσες!

Το ίδιο κάνετε και με τις τσάντες μας, λέτε ότι είναι τεράστιες και γεμάτες άχρηστα αντικείμενα, αλλά όταν δεν θέλετε να κρατάτε στο χέρι πράγματα, μας λέτε « βάλε στην τσάντα σου το κινητό, το πορτοφόλι, τα κλειδιά και μια μπάλα ποδοσφαίρου που ξέμεινε από το 5×5  που είχα πάει με τα παιδιά…»

Άιντε….

 

Δύσμοιρο Χριστινάκι, η διαφορά μας φαίνεται ακόμα και στο κείμενο. Σου χρειάστηκαν 300 λέξεις για να γράψεις ότι στην βαλίτσα σας παίρνετε τα άκρως απαραίτητα. Ενώ εγώ σε μία μόλις παράγραφο με λιγότερες λέξεις θα σε αποστομώσω και όλοι οι αναγνώστες μας θα ταχθούν υπέρ μου και θα με καταλάβουν.

Πρώτα από όλα θέλω να ξέρεις πως έχω κάνει φαντάρος με υπουργό άμυνας τον Πάνο Καμμένο, κάτι που δηλώνει πως είμαι κομάντο. Έχω μάθει να επιβιώνω με 5 μόλις απαραίτητα πραγματάκια. Ενώ εσύ για 3 ημέρες κουβαλάς 3 εργοστάσια καλλυντικών της Max Factor με make up (καθώς θα πέσει πολύ make out μεταξύ σας), σκιές για τα μάτια, αϊλάινερ, μολύβια, ξύστρες μολυβιών, 24 διαφορετικές κολόνιες- μία για κάθε ώρα της ημέρας-, τσιμπιδάκι για τα φρύδια, νυχοκόπτες, ελαφρόπετρες, κρέμα για το πρωί, κρέμα για μετά το δεκατιανό, κρέμα μεσημεριανή, κρέμα για τις ώρες 16:17 έως 17:58, κρέμα απογευματινή, κρέμα για πριν τη έξοδο. Συνεχίζει με μπλούζες παντός είδους (φούτερ για όταν θ’ αράζετε στο δωμάτιο, μάλλινες επειδή έχει κρύο, κοντομάνικες για όταν θα πάτε στο κλαμπ και ούτω καθεξής) μέχρι να φτάσει στο αποδεκτό νούμερο των δεκατεσσάρων.

Ύστερα πάμε στα παπούτσια: ένα, μόνο, ζευγάρι αθλητικά συν αυτό που θα φοράει όταν ταξιδεύετε, γόβες σε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου, δύο μποτάκια (ένα καφέ, ένα μαύρο) για τις πρωινές ώρες, ένα ισόπατο για να μην ξεγοφιαστεί η κοπέλα, δύο σανδάλια γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα φτιάξει ο καιρός, εσπαντρίγιες και τις κόκκινες τις ψηλές της μπότες.

Δεν χρειάζεται να σου πω για τα βραδινά φορέματα και όλα όσα προορίζεις για τις εξόδους. Έχεις ξεκινήσει να τα ετοιμάζεις 1 μήνα πριν.

Και όταν αρχίσουμε να τσακωνόμαστε γιατί προφανώς θα γκρινιάζω για όλα αυτά τα παράλογα που κουβαλάς θα μου την πεις κιόλας…  Μια καλή λύση είναι να σε αφήσω στην μάνα σου και να πάω καζίνο με τους κολλητούς… Εσείς αδέρφια τι λέτε;

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top