Τα υπέροχα ηλιοβασιλέματα του Νοέμβρη στη Χαλκίδα (pics)

Η μαγεία αυτής της πόλης πάντα θα μας εκπλήσσει. Το φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά, έφτασε Νοέμβρης και ο ουρανός της Χαλκίδας εχθές και προχθές μας χάρισε τα πιο γλυκά του χρώματα, ενάντια στις δύσκολες και περίεργες μέρες που βιώνουμε όλοι. Άλλωστε, όπως λέει και ένα γνωμικό, «ποτέ μη σπαταλάς χρόνο από τη ζωή […]

Η μαγεία αυτής της πόλης πάντα θα μας εκπλήσσει. Το φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά, έφτασε Νοέμβρης και ο ουρανός της Χαλκίδας εχθές και προχθές μας χάρισε τα πιο γλυκά του χρώματα, ενάντια στις δύσκολες και περίεργες μέρες που βιώνουμε όλοι.

Άλλωστε, όπως λέει και ένα γνωμικό, «ποτέ μη σπαταλάς χρόνο από τη ζωή σου κάνοντας οτιδήποτε άλλο σημαντικό, όταν υπάρχει ένα ηλιοβασίλεμα έξω, κάτω από το οποίο θα έπρεπε να κάθεσαι».

Οι αναγνώστες του GHETTO βγάζουν υπέροχες φωτογραφίες και εμείς σας τις παρουσιάζουμε!

Φωτογραφία: @Xrusaki Kes
Φωτογραφία: @Nantia Kalli
Φωτογραφία: @astart3_
Φωτογραφία: @Ellena Ran

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top