Τα Παντοπωλεία της Χαλκίδας – Μένουμε Εύβοια, Αγοράζουμε στην Εύβοια (pics)

Αν κάτι θετικό βγήκε από τον κατ’οίκον περιορισμό, είναι το ότι επιστρέψαμε στα μικρά καταστήματα τροφίμων της περιοχής μας, εκεί όπου μας απευθύνονται με το μικρό μας όνομα και μας ρωτάνε τι θα μαγειρέψουμε σήμερα. Η εποχή του κορονοϊού έφερε τον κόσμο πίσω στη γειτονιά. Η απαγόρευση της κυκλοφορίας γέμισε τα σοκάκια κόσμο, είτε για […]

Αν κάτι θετικό βγήκε από τον κατ’οίκον περιορισμό, είναι το ότι επιστρέψαμε στα μικρά καταστήματα τροφίμων της περιοχής μας, εκεί όπου μας απευθύνονται με το μικρό μας όνομα και μας ρωτάνε τι θα μαγειρέψουμε σήμερα. Η εποχή του κορονοϊού έφερε τον κόσμο πίσω στη γειτονιά. Η απαγόρευση της κυκλοφορίας γέμισε τα σοκάκια κόσμο, είτε για βόλτα και άθληση είτε για τα καθημερινά του ψώνια.

Μια καμπάνια όπως η συγκεκριμένη που διαβάζετε, έχει στόχ ο να ευαισθητοποιήσει το ευβοϊκό καταναλωτικό κοινό και να συσπειρώσει τη δυναμική και την αξία της τοπικής αγοράς, αλλά και να αναδείξει παντοπωλεία – μίνι μάρκετ της Χαλκίδας. Με διαφημιστικό σύνθημα και στάση ζωής «Μένουμε Εύβοια, Αγοράζουμε στην Εύβοια» διαμορφώνουμε την προτίμηση των πολιτών και ενισχύουμε την τοπική κοινωνία. Το πέρασμα από την καραντίνα στην κανονικότητα θεμελιώνεται στην άρτια οργανωμένη οικονομική επανεκκίνηση της τοπικής επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν, 10 παντοπωλεία της Χαλκίδας που αξίζουν την επίσκεψή σας και τα ψώνια σας!

 

Αμάλθεια Deli

Ένα παντοπωλείο βιολογικών προϊόντων, όπου μια οικογένεια θα μπορούσε να καλύψει το σύνολο των καθημερινών αναγκών της με βιολογικά προϊόντα. Στον προσεγμένο χώρο του Αμάλθεια Deli θα βρείτε προϊόντα από όλη την Εύβοια αλλά και την Ελλάδα. Μεγάλη γκάμα από εκλεκτά και πρωτοεμφανιζόμενα προϊόντα, βιολογικά, ελληνικά αλλά και διεθνή.

Ακόμα και αν ψάχνεις κάτι τρομερά συγκεκριμένο, το πιο πιθανόν είναι να φύγεις με πολλές σακούλες επιπλέον πραγμάτων, από ψωμί με φυσικό προζύμι και αγνές πρώτες ύλες μέχρι χυμό αλόης βιολογικής καλλιέργειας, και από αποξηραμένα σύκα Κύμης μέχρι χειροποίητους χαλβάδες Βόλου σε μοναδικές κλασσικές και ιδιαίτερης γεύσεις. Το κατάστημα κάνει και κατ΄οίκον διανομή.

Διεύθυνση: Νεοφύτου 90 & Ιατρίδου, Χαλκίδα

Τηλέφωνο: 2221 076767

Facebook: Αμάλθεια Deli

Instagram: amaltheadeli

 

Corner Shop

Ένα σύγχρονο παντοπωλείο – mini market, το οποίο μετράει 22 χρόνια ζωής, και θα βρεις ότι χρειαστείς από τις 7 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ. Στο Corner Shop θα βρείτε εφημερίδες, περιοδικά, ψιλικά, τσιγάρα, γαλακτοκομικά προϊόντα, μεγάλη γκάμα παγωτών, κάβα ποτών ακόμη και πούρα! Μπορείτε επίσης να βρείτε και παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα όπως βουβαλίσιο γάλα. Στο Corner Shop μπορείτε να πληρώσετε και τους λογαριασμούς σας (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, Ασφάλεια, κινητή τηλεφωνία) εύκολα, γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια.

Μία οικογενειακή επιχείρηση που η αγάπη τους στο να εξυπηρετήσουν κάθε πελάτη και το μεράκι τους για αυτό που κάνουν τους κάνει να ξεχωρίζουν. Ξεχωρίζουν οι μοναδικές προσφορές που κάνουν σε εεπιλεγμένα προϊόντα.

Διεύθυνση: Αμφιδάμαντος 34, Κάνηθος – Χαλκίδα.

Τηλέφωνο: 2221023864, 6978556000

Facebook: Corner Shop

Instagram: cornershop_xalkida

 

Τι μπαχάρια;

Ένα μοντέρνο παντοπωλείο delicatessen στο κέντρο της πόλης. Στο Τι μπαχάρια μπορείτε να βρείτε προϊόντα από όλη την Εύβοια και να ταξιδέψετε σε όλη την Ελλάδα γνωρίζοντας παραδοσιακά προϊόντα που μας κάνουν διεθνώς περήφανους ή να γνωρίσετε κόσμους αλλιώτικους μέσα από την συλλογή τους σε προϊόντα Έθνικ κουζίνας.Επίσης θα βρείτε και προϊόντα εξειδικευμένης διατροφής, gluten free, αποξηραμένα χωρίς ζάχαρη και SO2 και ηλιέλαια, Vegan, προϊόντα για διαβητικούς αλλά και προϊόντα dukan και κωδικούς χωρίς ίχνη όπως τα ζυμαρικά οσπρίων και τέλος υπερτροφές αλλά και πρωτεΐνες για άτομα με έντονο τρόπο ζωής αλλά και αθλητές!

Το “Τι μπαχάρια” δέχεται παραγγελίες μέσω facebook, τηλεφωνικά και μέσω email στο info@timpaxaria.gr και θα κάνει παραδόσεις στο σπίτι κάθε Τετάρτη και Παρασκευή.

Διεύθυνση: Ερμού 15, Χαλκίδα

Τηλέφωνο: 2221401379

Facebook: Τι μπαχάρια;;;

Instagram: timpaxaria

 

Piccolo Market 

Το Piccolo Market βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Χαλκίδας και ξεχωρίζει για την πληθώρα των επιλογών αλλά και της ποιότητας των προϊόντων του. Ένα σύγχρονο μίνι μάρκετ που παρέχει ότι χρειάζεται η καθημερινότητα των πελατών του. Ένα μίνι μάρκετ με ευρύχωρο και φωτεινό χώρο και προϊόντα σε μοναδικές τιμές. ‘Ολα τα προϊόντα της μαναβικής θα τα βρείτε φρέσκα ενώ διαθέτει και τυροκομικά –  αλλαντικά. Θα βρείετε επίσης είδη δώρων αλλά και είδησ σπιτιού. Φυσικά δεν λείπουν τα τρόφιμα, τα ποτά και τα αναψυκτικά.

Το κατάστημα κάνει και παράδοση στον χώρο σας.

Διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου 62, Χαλκίδα

Τηλέφωνο: 2221552070

Facebook: Piccolo Market Χαλκίδα

 

Πρατήριο Ho.re.ca Tsellos

Το πρατήριο Ho.re.ca. Tsellos προσφέρει στους πελάτες τεράστια ποικιλία προϊόντων σε λιανική και χονδρική πώληση. Εμφιαλωμένα νερά, αναψυκτικά, μπυρες, κρασί, καφές, καθαριστικά , χαρτικά , και πολλά άλλα. Και όλα αυτά για να μείνετε ασφαλείς, έρχονται στην πόρτα σας με ένα τηλφώνημα. Είναι το μόνο κατάστημα στη Χαλκίδα το οποίο διαθέτει τεράστια γκάμα με είδη για την προστασία από τον κορονοϊό  Covid-19 στις καλύτερες τιμές της πόλης!

Διεύθυνση: Ορέστη Μακρή 8, Χαλκίδα

Τηλέφωνο: 22210 21550

Facebook: Πρατήριο Ho.Re.Ca Tsellos

 

Παντοπωλείο “Στην Παραλία”

Λίγο πριν την παραλία Χαλκίδος, ένα παντοπωλείο με ωραία αισθητική ξεχωρίζει. Προσφέρει ποιοτικά και επιλεγμένα προϊόντα στους επισκέπτες του. Στο παντοπωλείο “Στη Παραλία” θα βρείτε προϊόντα υψηλής ποιότητας και ότι χρειάζεστε για τις καθημερινές σας συνήθειες και όχι μόνο. Ιδιαίτερη είναι η κάβα που διαθέτει το παντοπωλείο, με ποτά επιλεγμένα, ενώ συνεργάζεται και με οινοποιεία της Εύβοιας.

Διεύθυνση: Αγγελή Γοβιού 24

Τηλέφωνο: 2221600870

 

Παντοπωλείον “Το Παραδοσιακόν”

Σε ένα άκρως παραδοσιακό παντοπωλείο, το λέει και το όνομά του εξ άλλου, θα βρείτε πολύ γευστικά προϊόντα φούρνου, ψωμάκια sandwich, φρέσκα κουλουράκια αλλά και μπισκοτίνια. Επίσης, μπορείτε να βρείτε είδη οπωροκηπευτικά και αναβικής, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, ελληνικά προϊόντα υψηλής ποιότητας σε προσιτή τιμή.

Στο “Παραδοσιακόν” θα βρείτε ότι επιθυμείτε, φυσικά και είδη καθημερινής ανάγκης. Η άψογη εξυπηρέτησή τους θα σας βοηθήσει να κάνετε τα ψώνια σας εύκολα και γήργορα.

Διεύθυνση: Τσιριγώτη Κωνσταντίνου 5, Χαλκίδα

Τηλέφωνο: 2221040168

Facebook: Παντοπωλείον “Το Παραδοσιακόν”

 

Παντοπωλείο Ιωαννίδης Κωνσταντίνος

Όταν περνάς την πόρτα του παντοπωλείου Ιωαννίδης, σε διακατέχει η αίσθηση του παλιού καλού παραδοσιακού μπακάλικου της γειτονιάς, με μια γερή όμως πια χροιά σύγχρονου delicatessen. Ένας χώρος πληθωρικός, γεμάτος πλούσιες γεύσεις και ευωδιαστές μυρωδιές, το συναντάμε στην οδό Αλιβερίου. Ένα από τα ιστορικότερα παντοπωλεία της πόλης, καθώς υπάρχει από το 1955. Θα βρείτε παραδοσιακά προϊόντα και σε χύμα μορφή. Επιλέγουν προϊόντα από ντόπιους παραγωγούς και τοπικές επιχειρήσεις.

Διεύθυνση: Αλιβερίου 30, Χαλκίδα

Τηλέφωνο: 2221022963

 

Mini Market Μπουρλέτος Στάθης 

 

Στο οικογενειακό αυτό παντοπωλείο θα βρείτε μαναβική, προϊόντα άρτου, και από αλλαντικά και τυροκομικά μέχρι και κάρβουνα και φυτόχωμα. Ένα γωνιακό κατάστημα, που κρατάει ζωντανή την σημασία του παντοπωλείου της γειτονιάς και προσφέρει προϊόντα σε άριστη ποιότητα και καλές τιμές.

Διεύθυνση: Καρακλέων 3, Χαλκίδα

Τηλέφωνο: 2221021580

 

Mini Market Παπασυμεών Βασιλική

Με πολύ μεράκι αλλά και αγάπη για να δίνει στους πελάτες του το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, έχοντας μία πολύ μεγάλη ποικιλία προϊόντων, το παντοπωλείο στο εσωτερικό του θυμίζει τις παλιές καλές εποχές. Προϊόντα υψηλής ποιότητας, φρέσκα και σε καλές τιμές για να καλύψουν τις καθημερινές ανάγκες των πελατών του.

Διεύθυνση: Ληλαντίων 165, Χαλκίδα

Τηλέφωνο: 2221023442

 

 

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top