Τίτλοι τέλους για τους U2;

Ένα από τα πιο επιτυχημένα και αγαπημένα συγκροτήματα του πλανήτη…ανάβει φωτιές με διφορούμενες δηλώσεις για φινάλε του γκρουπ. Φυσικά οι fans σε όλο τον κόσμο έχουν απογοητευτεί και προσδοκούν να είναι μια παραπληροφόρηση, μια λάθος ερμηνεία τον όσων είπε ο Bono, ή έστω μια κακή φάρσα! Οι U2 ολοκλήρωσαν την τελευταία τους περιοδεία στο Βερολίνο […]

Ένα από τα πιο επιτυχημένα και αγαπημένα συγκροτήματα του πλανήτη…ανάβει φωτιές με διφορούμενες δηλώσεις για φινάλε του γκρουπ.

Φυσικά οι fans σε όλο τον κόσμο έχουν απογοητευτεί και προσδοκούν να είναι μια παραπληροφόρηση, μια λάθος ερμηνεία τον όσων είπε ο Bono, ή έστω μια κακή φάρσα!

Οι U2 ολοκλήρωσαν την τελευταία τους περιοδεία στο Βερολίνο στις 13 Νοεμβρίου και άναψαν φωτιές στους θαυμαστές τους οι οποίοι πιστεύουν πως η συγκεκριμένη συναυλία ενδεχομένως να είναι και η τελευταία του ιστορικού συγκροτήματος.

Σύμφωνα με το U2gigs, ο Bono απευθύνθηκε στο κοινό λίγο πριν το φινάλε λέγοντας:

Βρισκόμαστε στον δρόμο για αρκετό καιρό, 40 χρόνια τώρα και αυτά τα τελευταία 4 χρόνια ήταν κάτι πολύ ξεχωριστό για όλους μας. Φεύγουμε τώρα…

Λόγια του αέρα θα πουν κάποιοι, όχι όμως αρκετοί fans που θεωρούν πως οι Ιρλανδοί επέλεξαν αυτόν τον τρόπο για να αποχαιρετήσουν κοινό και ιστορία, το ίδιο account όμως επιχείρησε να σβήσει τις φωτιές που άναψαν με τα λόγια του Bono:

Σε κάθε περιοδεία που καλύπτω, από το Vertigo κιόλας, σε κάθε τελευταία συναυλία έχουμε τα ίδια: μαζικό πανικό πως είναι η τελευταία τους. […] Στοιχηματίζω δέκα δολάρια πως στο σύντομο μέλλον θα καλύψω άλλη μία με εσάς.

Θα παραδεχτώ πάντως πως είναι η πρώτη φορά που ο μαζικός πανικός έχει μια κάποια βάση. Αλλά θα υπάρχει *κάτι* για το Boy στην 40η επέτειο ή για το Achtung Baby στην 30η ή ένα νέο άλμπουμ.

Οι U2 δεν θα μείνουν στάσιμοι και δεν θα διαλυθούν, έχουν αρκετά χρόνια μπροστά τους για να κάνουν κι άλλες συναυλίες!

 

 

 

 

 

με πληροφορίες από:straightonmusic.com

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top