Σχολεία σαν αυτό στο Αυλωνάρι μας γεμίζουν ελπίδες για τα παιδιά (pics & video)

Έχοντας συνηθίσει πλέον τα σχολικά κτίρια στην Ελλάδα να είναι γκρίζα και να μοιάζουν εγκαταλελειμένα δεν μας κάνει εντύπωση που τα παιδιά δεν πάνε σε αυτά με ευχαρίστηση, δεν περνούν όμορφα τις ώρες τους σε αυτά και δεν μιλούν με ωραία λόγια για το σχολείο τους. Το ίδιο δεν ισχύει για το δημοτικό σχολείο στο […]

Έχοντας συνηθίσει πλέον τα σχολικά κτίρια στην Ελλάδα να είναι γκρίζα και να μοιάζουν εγκαταλελειμένα δεν μας κάνει εντύπωση που τα παιδιά δεν πάνε σε αυτά με ευχαρίστηση, δεν περνούν όμορφα τις ώρες τους σε αυτά και δεν μιλούν με ωραία λόγια για το σχολείο τους.

Το ίδιο δεν ισχύει για το δημοτικό σχολείο στο Αυλωνάρι Ευβοίας. Ένα κτίριο γεμάτο ζωγραφιές, γεμάτο χρώματα που δίνουν ζωντάνια. Με graffiti που περνούν πολλά μηνύματα στα παιδιά αλλά και στους μεγάλους.

Ένα σχολείο που είμαστε σίγουροι πως τα παιδιά πηγαίνουν γεμάτα ευχαρίστηση και χαμόγελα. Ένα δημοτικό σχολείο που δίνει το παράδειγμα σε όλα τα υπόλοιπα.

Τα υπέροχα έργα που κοσμούν το δημοτικό σχολείο Αυλωναρίου τα έχει δημιουργήσει ο γνωστός street artist Γιώργος Πέππας.

Σε ένα τέτοιο σχολείο που μας δημιουργεί ελπίδες για το μέλλον των παιδιών μας, θα δίναμε πολλά για να μπορούσαμε να καθόμασταν ξανά στα θρανία.

https://www.facebook.com/84467901565/videos/2945650575461332/

 

Πηγή βίντεο και φωτογραφίας: Σελίδα AVLONARI,such a lovely place

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top