Στο Passion for Life η ευεξία γίνεται τρόπος ζωής (pics)

*Φωτογραφίες: Πένη Θεοδοσίου PASSION for life είναι το μοναδικό healthy point στην πόλη καθώς εκεί μπορούμε να βρούμε τη μεγαλύτερη ποικιλία φρούτων και λαχανικών και να τα απολαύσουμε με τη μορφή smoothies ή σαλάτας, αλλά και ομελέτες και υγιεινά snack για όλη τη μέρα. Η φροντίδα του σώματός μας και η επιλογή μιας ισορροπημένης διατροφής […]

*Φωτογραφίες: Πένη Θεοδοσίου

PASSION for life είναι το μοναδικό healthy point στην πόλη καθώς εκεί μπορούμε να βρούμε τη μεγαλύτερη ποικιλία φρούτων και λαχανικών και να τα απολαύσουμε με τη μορφή smoothies ή σαλάτας, αλλά και ομελέτες και υγιεινά snack για όλη τη μέρα. Η φροντίδα του σώματός μας και η επιλογή μιας ισορροπημένης διατροφής ξεκινά από την Ελευθερίου Βενιζέλου 14, απέναντι από το Μέγαρο Δικαστηρίων, και λέγεται PASSION for life, PASSION for US.
Όλοι οι διατροφολόγοι συμφωνούν ότι η καθημερινή κατανάλωση φρούτων και λαχανικών συμβάλλει ουσιαστικά στη μείωση του κινδύνου εμφάνισης πολλών χρόνιων ασθενειών καθώς είναι αποδεδειγμένο ότι για κάθε μερίδα που καταναλώνουμε, προστατευόμαστε από τα καρδιαγγειακά επεισόδια και την κυτταρική γήρανση.

 

Τα πλεονεκτήματα που προκύπτουν από την κατανάλωση φρούτων και λαχανικών, είναι η μείωση της εμφάνισης καταρράκτη, των συμπτωμάτων του άσθματος, η βελτίωση της λειτουργίας του εντέρου και η βελτίωση του ελέγχου του διαβήτη. Επίσης, με την αυξημένη πρόσληψη φρούτων και λαχανικών στη διατροφή μειώνονται οι συνολικές θερμίδες με συνεπακόλουθο να μπορούμε να διατηρήσουμε ένα υγιέστερο βάρος.

Τα φρούτα και τα λαχανικά, εκτός του το ότι περιέχουν πληθώρα βιταμινών, μετάλλων και φυτικών ινών, περιέχουν και φυτικά ή φυτοχημικά συστατικά, όπως φλαβονοειδή και φυτοοιστρογόνα. Μερικά από αυτά τα φυτοχημικά έχουν αντιοξειδωτική και προστατευτική δράση, βοηθώντας στη μείωση της καταστροφής των κυτταρικών μεμβρανών, ενώ αντίθετα τα συμπληρώματα βιταμινών και μετάλλων δεν περιέχουν τις φυτοχημικές ή φυτικές ιδιότητες των φρούτων και των λαχανικών, με αποτέλεσμα να μην ωφελούν την υγεία μας.

Το Passion for life ακολουθεί όλες τις σύγχρονες επιστημονικές μελέτες μιας ισορροπημένης διατροφής αλλά και μας προσφέρει ένα πλούσιο menu από κρύα smoothies, πρωινά επιδόρπια, μπάρες, γιαούρτι, χυμούς και σαλάτες αλλά και λαχταριστές ομελέτες, τορτίγιες και sandwich αποδεικνύοντας ότι η υγιεινή διατροφή μπορεί να είναι νόστιμη και γευστική.

Στο Passion for life θα βρούμε μια πανδαισία χρωμάτων και γεύσεων που θα μας κάνει να υιοθετήσουμε μια συνήθεια για τον εαυτό μας και για το σώμα μας όπως ένα χυμό, μια σαλάτα ή μια ομελέτα, μακριά από το άγχος της καθημερινότητας, σε ένα όμορφο περιβάλλον με τη φιλικότερη εξυπηρέτηση.

 

Είναι δύσκολο να διαλέξουμε αλλά στο Passion for life θα βρούμε:

SMOOTHIES, GREEN SMOOTHIES και FROZEN SMOOTHIES

Smoothies με φρέσκα φρούτα στο blender στα οποία μπορούμε να προσθέσουμε γάλα αμυγδάλου ή καρύδας, ή λαχταριστό παγωμένο γιαούρτι 2%. Ξεχωρίζουν οι προτάσεις για Green Smoothies που συνδυάζουν ολόφρεσκα λαχανικά μαζί με φρούτα εποχής.

 

 

SMOOTHIES ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ

Για τους υπέρμαχους της πρωτεϊνικής διατροφής το Passion for life επιλέγει smoothies με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη με γάλα αμυγδάλου ή καρύδας. Προσθέστε στα smoothies και υπερτροφές της μεσογειακής γης και αισθανθείτε τη διαφορά μετά τη γυμναστική σας.

ΠΡΩΙΝΑ ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ

Τα πρωινά επιδόρπια αποτελούν την καλύτερη λύση στο διάλειμμα από τη δουλειά. Συνδυάστε γιαούρτι, musli, μέλι και φρούτα και απογειώστε το πρωινό σας, το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας.

ΜΠΑΡΕΣ

Στο Passion for life θα βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία σε μπάρες όπως μπάρες πρωτεΐνης, φρέσκες μπάρες γκρανόλα ή μπάρες αντικατάστασης γεύματος καθώς και μπάρες 0% σε ζάχαρη και λιπαρά.

ΧΥΜΟΙ και ΣΑΛΑΤΕΣ

Η πιο ωραία στιγμή της ημέρας είναι όταν απολαμβάνουμε ένα χυμό ή μια σαλάτα. Στο Passion for life για αυτή τη στιγμή προτείνουμε ολόφρεσκα φρούτα στον αποχυμωτή και μια σειρά gourmet προτάσεων για σαλάτες. Ξεχωρίσαμε τη σαλάτα με iceberg, rattisio, χαλούμι και dressing ροδιού, την απόλυτη γκουρμεδιά που μπορούμε να την απολαύσουμε χωρίς τύψεις.

ΤΟΡΤΙΓΙΕΣ, ΟΜΕΛΕΤΕΣ και SANDWICH

Passion for life σημαίνει όμως και διάλειμμα για snack, με λαχταριστές τορτίγιες, νόστιμες ομελέτες και απολαυστικά sandwich. Δοκιμάστε την τορτίγια με καπνιστό σολομό, την ομελέτα με κοτόπουλο και παρμεζάνα, και το sandwich με φουέγκο μοσχάρι και γραβιέρα.

ΚΑΦΕΣ

Φυσικά από το Passion for life δε μπορεί να λείπει ο espresso και ο cappuccino, caldo ή freddo. Εκτός από τα αντιοξειδωτικά ο καφές μας γεμίζει με ζωτική ενέργεια και ευεξία κάθε στιγμή της ημέρας.

Passion for life σημαίνει κάτι περισσότερο από νοστιμιά και υγεία, σημαίνει διατροφική ισορροπία που γεμίζει με χαρά την καρδιά και την ψυχή. Ο Ιπποκράτης είχε αναφέρει ως βασικό συστατικό της ισορροπίας τη ρύση, «Η τροφή σου να είναι το φάρμακό σου και το φάρμακό σου να είναι η τροφή σου». Στο PASSION for life η τροφή γίνεται κάτι ακόμα ανώτερο, η ίδια μας η ζωή.

 

Passion for Life

Ελ. Βενιζέλου 14, Χαλκίδα
Τηλ. 2221026191
Facebook: Passion for Life
Instagram: Passion for Life

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top