Στο χωριό Ανδρονιάνοι της Εύβοιας, παιδιά ζωγράφισαν τους κάδους σκουπιδιών

Μια όμορφη προσπάθεια στους Ανδρονιάνους να βελτιώσουν την εικόνα του χωριού ζωγραφίζοντας τους κάδους με διάφορα θέματα. Την πρωτοβουλία πήρε η κοινότητα του χωριού με μια ομάδα ανθρώπων οι οποίοι φρόντισαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η δράση. Η νεολαία και τα μικρά παιδιά ανταποκρίθηκαν άμεσα σε αυτό το κάλεσμα και έτσι έντυσαν με μοναδικές καλλιτεχνικές […]

Μια όμορφη προσπάθεια στους Ανδρονιάνους να βελτιώσουν την εικόνα του χωριού ζωγραφίζοντας τους κάδους με διάφορα θέματα.

Την πρωτοβουλία πήρε η κοινότητα του χωριού με μια ομάδα ανθρώπων οι οποίοι φρόντισαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η δράση. Η νεολαία και τα μικρά παιδιά ανταποκρίθηκαν άμεσα σε αυτό το κάλεσμα και έτσι έντυσαν με μοναδικές καλλιτεχνικές πινελιές τους άχρωμους κάδους σκουπιδιών.

Μπράβο σας εκεί στους Ανδρονιάνους, τέτοιος ανθρώπους χρειάζονται τα χωριά και οι πόλεις μας!

Το χωριό Ανδρονιάνοι αποτελεί τοπική κοινότητα του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου και έχει 565 κατοίκους.

 

**Το φωτογραφικό υλικό το βρήκαμε από μια ανάρτηση που έγινε στη ομάδα του facebook: Andronianoi is in my heart.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top