Στη Χαλκίδα το trailer του μεγαλύτερου αγώνα parkour στον κόσμο

Ο κορυφαίος freerunning θεσμός επιστρέφει στη χώρα μας το Σάββατο 10 Ιουλίου, δίνοντας για πρώτη φορά ραντεβού στην καρδιά του Πειραιά, το Μικρολίμανο. Το Red Bull Art of Motion επιστρέφει το 2021 και οι καλύτεροι freerunners του κόσμου θα αναμετρηθούν σε μια μοναδική πίστα και αλλά και σε μια ολοκαίνουρια τοποθεσία, στην καρδιά του Πειραιά, στο Μικρολίμανο. […]

Ο κορυφαίος freerunning θεσμός επιστρέφει στη χώρα μας το Σάββατο 10 Ιουλίου, δίνοντας για πρώτη φορά ραντεβού στην καρδιά του Πειραιά, το Μικρολίμανο.

Το Red Bull Art of Motion επιστρέφει το 2021 και οι καλύτεροι freerunners του κόσμου θα αναμετρηθούν σε μια μοναδική πίστα και αλλά και σε μια ολοκαίνουρια τοποθεσία, στην καρδιά του Πειραιά, στο Μικρολίμανο. Ένα από τα πρώτα λιμάνια της Αττικής με την αμφιθεατρική Καστέλα να υψώνεται γύρω του θα φιλοξενήσει τον κορυφαίο freerunning διαγωνισμό, εκεί όπου οι 18 καλύτεροι αθλητές του κόσμου θα αναδείξουν τα skills τους εν πλω!

Πιο συγκεκριμένα, η 8η χρονιά του Red Bull Art of Motion στη χώρα μας θα διεξαχθεί επάνω στα καταστρώματα δύο πανέμορφων ιστιοφόρων σκαφών! Το μοναδικό σκηνικό σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη του Πειραιά, θα συμπληρώσουν παραπλέοντα ιστιοπλοϊκά και καταμαράν θεατών και καλεσμένων.

Ο κορυφαίος Έλληνας παρκουρίστας, ο Δημήτρης Κυρσανίδης βρέθηκε στη Χαλκίδα για τα γυρίσματα του εντυπωσιακού trailer της διοργάνωσης.

Δείτε το βίντεο από τη Χαλκίδα:

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top