Στη Χαλκίδα παραβιάζουν τα μέτρα προστασίας των αθλητικών εγκαταστάσεων (pics)

Όπως σε όλη την Ελλάδα έτσι και στη Χαλκίδα πάρθηκαν μέτρα ώστε να μην μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου από τους πολίτες στα πλαίσια της αντιμετώπισης της εξάπλωσης του κορονοϊού covid-19. Παρόλα αυτά όμως, κάποιοι ανεγκέφαλοι όχι μόνο δεν υπακούν στα μέτρα και στην προστασία της δημόσιας υγείας αλλά παραβιάζουν και βανδαλίζουν […]

Όπως σε όλη την Ελλάδα έτσι και στη Χαλκίδα πάρθηκαν μέτρα ώστε να μην μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου από τους πολίτες στα πλαίσια της αντιμετώπισης της εξάπλωσης του κορονοϊού covid-19.

Παρόλα αυτά όμως, κάποιοι ανεγκέφαλοι όχι μόνο δεν υπακούν στα μέτρα και στην προστασία της δημόσιας υγείας αλλά παραβιάζουν και βανδαλίζουν τα μέτρα προστασίας που είχα ληφθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Για τον λόγο αυτό ο δήμος Χαλκιδέων έβγαλε ανακοίνωση και μάλιστα παραθέτει και φωτογραφίες από τις παραβιάσεις που έχουν γίνει.

Διαβάστε τι αναφέρει ο δήμος Χαλκιδέων στην ανακοίνωσή του:

Σε εφαρμογή των μέτρων πρόληψης για λόγους δημόσιας υγείας, ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Χαλκιδέων, ασφάλισε όλους τους αθλητικούς χώρους, ενώ παράλληλα προχωρήσαμε σε εργασίες συντήρησης, αποκατάστασης φθορών και απολυμάνσεις των εγκαταστάσεων.

Καθημερινά όμως, με λύπη μας διαπιστώνουμε ότι από κάποιους δεν γίνεται σεβαστή αυτή η προσπάθεια, αλλά επιπλέον παραβιάζουν τα λουκέτα ασφαλείας, καταστρέφουν πόρτες, περιφράξεις, όπως στην περίπτωση του Δημοτικού Σταδίου Ν. Αρτάκης, προκειμένου να εισέλθουν στους αθλητικούς χώρους.

Κατόπιν αυτών, ο Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. προχωρά άμεσα στην αποκατάσταση των ζημιών και παρακαλούμε να λάβουν τέλος παρόμοιες συμπεριφορές. Κυρίως, όμως, παρακαλούμε να σεβαστούν τους συμπολίτες μας και την αθλητική κοινότητα, που ακολουθούν τα έκτακτα μέτρα περιορισμού που έχουν εφαρμοστεί, έτσι ώστε στο τέλος αυτής της παγκόσμιας περιπέτειας, να επανέλθουμε ασφαλείς και υγιείς.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top