Στη σχολή χορού “Move Studio” η κίνηση σημαίνει ελευθερία (pics)

Με το χορό νικάμε τους φόβους μας και αποφεύγουμε τα αδιέξοδα Move Studio Dance and Fitness MSDF Κίνηση ή αλλιώς ελευθέρια. Χορός ή αλλιώς έκφραση. Γυμναστική ή αλλιώς διασκέδαση. Το 2014 στο κέντρο της Χαλκίδας δημιουργήθηκε ένας χώρος για να στεγάσει την αγάπη όλων μας για τον χορό και την άθληση. Στις αίθουσες του τα […]

Με το χορό νικάμε τους φόβους μας και αποφεύγουμε τα αδιέξοδα

Move Studio Dance and Fitness MSDF

Κίνηση ή αλλιώς ελευθέρια. Χορός ή αλλιώς έκφραση. Γυμναστική ή αλλιώς διασκέδαση.

Το 2014 στο κέντρο της Χαλκίδας δημιουργήθηκε ένας χώρος για να στεγάσει την αγάπη όλων μας για τον χορό και την άθληση. Στις αίθουσες του τα συνδυάζει και τα δυο και φιλοδοξεί να δώσει στην καθημερινότητά μας μια ξεχωριστή εμπειρία σωματικής και πνευματικής άσκησης και να μας μεταδίδει όλα τα ευεργετικά οφέλη τους μέσα από την κίνηση, εξού και το όνομά του.

Έχεις φανταστεί να βρίσκεσαι στην Λατινική Αμερική και να χορεύεις salsa; Να κινείσαι σαν μια Colombiana όπως η Shakira στους χαρούμενους ήχους μιας Cumbia; Να παρασυρθείς στους ρυθμούς της Jamaica με ένα reggaeton; Ή να χαλαρώνεις με μια αισθησιακή bachata;

Σε ένα μάθημα Zumba αυτό μπορεί να γίνει πραγματικότητα με οδηγό τον Μιχάλη Καντσά ιδιοκτήτη και πιστοποιημένο ZUMBA®️Instructor, κάθε μάθημα του είναι και ένα ξεχωριστό πάρτυ!

Αν είσαι πιο δυναμικός χαρακτήρας και σου αρέσουν οι απαιτητικές δοκιμασίες το STRONG by Zumba είναι η ιδανική υψηλής έντασης προπόνηση που οι κινήσεις συγχρονίζονται με την μουσική και η ένταση χτυπάει κόκκινο.

Παρέα του μια ομάδα από επαγγελματίες χορευτές με σπουδές, σεμινάρια και εμπειρία διδασκαλίας.

Τόνωσε την αυτοπεποίθησή σου και το σώμα σου με POLE FITNESS. Είναι ο εναλλακτικός ακροβατικός τρόπος εκγύμνασης σε κάθετο στύλο που πρέπει να δοκιμάσεις.

Κι αν θες ταυτόχρονα να απογειώσεις το sex appeal σου θα το πετύχεις με ένα μάθημα EXOTIC DANCE, ο αισθησιακός χορός με φιγούρες και partner τον στύλο!

Βήμα βήμα και σε ζευγάρια μαθαίνουμε όλες τις τεχνικές που μας βάζουν στους  LATIN SOCIAL χορούς για να χορέψουμε rumba, cha cha, tango ή ακόμη γιατί όχι και μια παιχνιδιάρικη salsa rueda.

Αν είσαι πιο εκφραστικός τύπος και επιθυμείς να ανακαλύψεις τις δυνατότητες και τα όρια του σώματός σου τότε ο Σύγχρονος Χορός | Αυτοσχεδιασμός σου ταιριάζει απόλυτα. Δουλεύοντας με τις αντιθέσεις και τις ποιότητες της κίνησης, σε συνδυασμό με τη χρήση του πατώματος, της μουσικής και την ανάπτυξη σχέσης σε ζευγάρια και ομάδες (contact –partnering) ή σε ατομικά κινητικά μοτίβα και φράσεις, στοχεύει στην δημιουργία μιας χορογραφικής σύνθεσης.

Τι δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα χώρο γεμάτο θετική ενέργεια; Μα φυσικά τα γέλια των παιδιών όταν χορεύουν HIP HOP, μοντέρνο στυλ και pop χορογραφίες για τις πιο νεαρές ηλικίες. (4-17 ετών).

Η ομάδα του Move Studio Dance and Fitness μοιράζει χαμόγελα.

 

 

 

Move Studio Dance and Fitness

Αβάντων 56 (είσοδος από Βύρωνος) 1ος όροφος | 22210 79260

Facebook: Move Studio Dance and Fitness

Instagram: movestudio_chalkida

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top