Στην Ουαλία προτείνουν την Εύβοια ως ιδανικό προορισμό για διακοπές και στην covid εποχή

Η ιστοσελίδα Wales Online σε ένα αφιέρωμα της, αναφέρεται στην Ελλάδα και στα νησιά της, τα οποία τα θεωρεί και τα προετείνει ως ιδανικά για ταξίδια διακοπών όταν επιστρέψει η κανονικότητα μετά την πανδημία. Μάλιστα κάνει ιδιαίτερη μνεία στο νησί της Εύβοιας. “Εκτός από τα γνωστά hotspot νησιά διακοπών της, η Ελλάδα είναι γεμάτη με […]

Η ιστοσελίδα Wales Online σε ένα αφιέρωμα της, αναφέρεται στην Ελλάδα και στα νησιά της, τα οποία τα θεωρεί και τα προετείνει ως ιδανικά για ταξίδια διακοπών όταν επιστρέψει η κανονικότητα μετά την πανδημία.

Μάλιστα κάνει ιδιαίτερη μνεία στο νησί της Εύβοιας.

“Εκτός από τα γνωστά hotspot νησιά διακοπών της, η Ελλάδα είναι γεμάτη με λιγότερο γνωστά χωριά και νησάκια, που αξίζει να επισκεφτείτε.

Ανακαλύψτε την Εύβοια με την πλούσια ιστορία της

Η Εύβοια ένα ευχάριστο και όμορφο νησί, είναι ένας πραγματικός κρυμμένος θησαυρός, κοντά στην Αθήνα.Εντυπωσιάζουν τα παλιά πέτρινα μονοπάτια που ενώνουν τα γραφικά χωριά του νησιού που είναι κρυμμένα στα βουνά. Το γαλήνιο αυτό νησί, χωρίζεται από την ηπειρωτική Ελλάδα από το στενό του Ευρίπου.

Υπάρχουν πολλές επιλογές για κολύμπι σε κάποια ερημική παραλία. Οι παραδοσιακές ταβέρνες και τα παραθαλάσσια καταστήματα ούζο-μεζέ κάνουν το φαγητό και το ποτό στην Εύβοια μια υπέροχη εμπειρία.”

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top