Στην Αιδηψό στήθηκαν “βιβλιοφωλιές” – μικρές δανειστικές βιβλιοθήκες (pics)

Υπέροχα νέα έρχονται από την Αιδηψό. Μια ξεχωριστή, πρωτότυπη και θαυμάσια πρωτοβουλία πήρε το 1ο Νηπιαγωγείο Λουτρών Αιδηψού. Σε διάφορα σημεία της πόλης, στήθηκαν μικρές ανταλλακτικές και δανειστικές βιβλιοθήκες, τις οποίες ονόμασαν «βιβλιοφωλιές». Αν βρεθείς στην Αιδηψό αυτό το καλοκαίρι, φέρε ένα από τα παλιά βιβλία σου μαζί σου. Θα το αφήσεις στην «βιβλιοφωλιά» και […]

Υπέροχα νέα έρχονται από την Αιδηψό.

Μια ξεχωριστή, πρωτότυπη και θαυμάσια πρωτοβουλία πήρε το 1ο Νηπιαγωγείο Λουτρών Αιδηψού. Σε διάφορα σημεία της πόλης, στήθηκαν μικρές ανταλλακτικές και δανειστικές βιβλιοθήκες, τις οποίες ονόμασαν «βιβλιοφωλιές».

Αν βρεθείς στην Αιδηψό αυτό το καλοκαίρι, φέρε ένα από τα παλιά βιβλία σου μαζί σου. Θα το αφήσεις στην «βιβλιοφωλιά» και θα μπορείς να πάρεις ένα άλλο.

 

Η νηπιαγωγός Λίλιαν Δούμα αναφέρει:

“Με σύνθημα «Τα βιβλία όσο αλλάζουν χέρια τόσο πιο πολύτιμα γίνονται», το 1ο Νηπιαγωγείο στα Λουτρά της Αιδηψού στη Βόρεια Εύβοια, τοποθέτησε σε διάφορα σημεία της πόλης μικρές δανειστικές και ανταλλακτικές βιβλιοθήκες, τις «βιβλιοφωλιές» τους, σηματοδοτώντας μία διαδρομή ανάγνωσης, η οποία ξεκινάει από την παιδική βιβλιοθήκη, περνάει μέσα από το πάρκο και καταλήγει στο «ΚΥΜΑ», σημείο αναφοράς και συνάντησης για την πόλη. Τις βιβλιοφωλιές γέμισαν με βιβλία την Κυριακή το πρωί μικροί και μεγάλοι με ενθουσιασμό, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των εκπαιδευτικών του 1ου Νηπιαγωγείου Λουτρών Αιδηψού. Έδωσαν εκεί τα καλοκαιρινά τους ραντεβού και το καλοκαίρι ξεκίνησε στην Αιδηψό δημιουργικά και αισιόδοξα”!

Μπράβο σε όλους σας εκεί στην Αιδηψό!

 

 

Με πληροφορίες από: www.elniplex.com

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top