Στα χρώματα της ιταλικής σημαίας η Βουλή σε ένδειξη συμπαράστασης (pics)

προβολή της ιταλικής σημαίας αποτυπώνεται πάνω στο κτήριο του ελληνικού κοινοβουλίου, σε μία πρωτοβουλία αλληλεγγύης για τους χιλιάδες νεκρούς του κορωνοϊού στην Ιταλία. Η φωταγώγηση της Βουλής στα χρώματα του ιταλικού εθνικού συμβόλου θα διαρκέσει για τρία βράδια. Νωρίτερα, η σημαία της Ιταλίας μαζί με την ελληνική και εκείνη της Ευρωπαϊκής Ένωσης τοποθετήθηκε στη Δυτική […]

προβολή της ιταλικής σημαίας αποτυπώνεται πάνω στο κτήριο του ελληνικού κοινοβουλίου, σε μία πρωτοβουλία αλληλεγγύης για τους χιλιάδες νεκρούς του κορωνοϊού στην Ιταλία.

Η φωταγώγηση της Βουλής στα χρώματα του ιταλικού εθνικού συμβόλου θα διαρκέσει για τρία βράδια.

EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Νωρίτερα, η σημαία της Ιταλίας μαζί με την ελληνική και εκείνη της Ευρωπαϊκής Ένωσης τοποθετήθηκε στη Δυτική πρόσοψη της Βουλής των Ελλήνων που αντικρίζει την πλατεία Συντάγματος σε ένδειξη συμβολικής συμπαράστασης που δοκιμάζεται σκληρά από την πανδημία του κορωνοϊού.

EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Εν τω μεταξύ, με νέα ανάρτησή της στο twitter η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, εξέφρασε τη συμπαράστασή της προς τον ιταλικό λαό και σημειώνει «Ιταλία, είμαστε στο πλευρό σου», προσθέτοντας πάράλληλα και την φωτογραφία από το ελληνικό Κοινοβούλιο, όπου υψώθηκε σήμερα συμβολικά η Ιταλική σημαία. “Italia, siamo al tuo fianco. Ιταλία, είμαστε στο πλευρό σου. Συμβολική ύψωσης της ιταλικής σημαίας στο ελληνικό Κοινοβούλιο σε ένδειξη συμπαραστάσεως προς τον λαό της Ιταλίας”.

 

 

 

Πηγή: lifo.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top