Στα ροζ για τον καρκίνο του μαστού το Δημαρχείο Χαλκίδας (pics)

Το Δημαρχειακό Μέγαρο Κότσικα φωτίστηκε ροζ χθες το Σάββατο και την Κυριακή το βράδυ διαδίδοντας το μήνυμα της εκστρατείας για τον καρκίνο του μαστού. Η συμβολική φωταγώγηση είναι μια πρωτοβουλία του Δήμου Χαλκιδέων με στόχο να μας υπενθυμίζει, για μια ακόμη χρονιά, τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού. Το […]

Το Δημαρχειακό Μέγαρο Κότσικα φωτίστηκε ροζ χθες το Σάββατο και την Κυριακή το βράδυ διαδίδοντας το μήνυμα της εκστρατείας για τον καρκίνο του μαστού.

Η συμβολική φωταγώγηση είναι μια πρωτοβουλία του Δήμου Χαλκιδέων με στόχο να μας υπενθυμίζει, για μια ακόμη χρονιά, τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού. Το πρόγραμμα φωταγώγησης σημαντικών κτιρίων-οροσήμων σε ροζ χρώμα πραγματοποιείται παγκοσμίως κατά τον μήνα Οκτώβριο, μήνα ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού.

Φωτογραφία Βασίλης Ντέμης
Φωτογραφία Βασίλης Ντέμης
Φωτογραφία Βασίλης Ντέμης

Παράλληλα, σε συνεργασία με το Παράρτημα Χαλκίδας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, την Κυριακή 25 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση, έμπροσθεν του Δημαρχιακού Μεγάρου Κότσικα, όπου ειδικοί γιατροί απαντούσαν σε ερωτήσεις πολιτών και δόθηκαν φυλλάδια του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “Άλμα Ζωής”, με πληροφορίες σχετικά με την ασθένεια.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top