Στα “λευκά” η Χαλκίδα από την κακοκαιρία “Μήδεια” – Εικόνες της χιονισμένης πόλης

Στα λευκά ντύθηκε η Χαλκιίδα τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας. Το χιόνι στρώθηκε ακόμη και στο παραλιακό μέτωπο της πόλης. Ήδη από το βράδυ του Σαββάτου στις ορεινές περιοχές της περιφερειακής ενότητας τα πάντα είχαν καλυφθεί από ένα λευκό πέπλο. Το βράδυ της Κυριακής, όσο περνούσε η ώρα το φαινόμενο γινόταν εντονότερο με αποτέλεσμα […]

Στα λευκά ντύθηκε η Χαλκιίδα τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας. Το χιόνι στρώθηκε ακόμη και στο παραλιακό μέτωπο της πόλης. Ήδη από το βράδυ του Σαββάτου στις ορεινές περιοχές της περιφερειακής ενότητας τα πάντα είχαν καλυφθεί από ένα λευκό πέπλο.

Το βράδυ της Κυριακής, όσο περνούσε η ώρα το φαινόμενο γινόταν εντονότερο με αποτέλεσμα να έχουν καλυφθεί από χιόνι οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια στους περισσότερους δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος. Το θερμόμετρο στις 2 το ξημέρωμα έδειχνε 0 βαθμούς.

Δείτε εικόνες τις χιονισμένης Χαλκίδας:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ghetto Magazine (@ghettomag_)

Photo: Elzbieta Slys

 

Photo: Cornelia Bunea

 

Photo: Stella Alimperti

 

Ξυρόβρυση – Photo: Paris Chrisagis

 

Φωτογραφία εξωφύλλου: Βασίλης Ανδρέου

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top