Στα “Κεντήματα Φιλίτσα” θα βρείτε τις πιο ξεχωριστές μάσκες στη Χαλκίδα!

Αφού λοιπόν η χρήση της μάσκας μπήκε για τα καλά στη ζωή μας και όλοι έχουμε αρχίσει να φτιάχνουμε συλλογή στα συρτάρια μας, είναι λογικό να ψάχνουμε σχέδια που μας αρέσουν, ταιριάζουν στο στυλ μας και φυσικά μας κάνουν να μοιάζουμε λιγότερο με γιατρούς λίγο πριν το χειρουργείο! Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε το κατάστημα στη […]

Αφού λοιπόν η χρήση της μάσκας μπήκε για τα καλά στη ζωή μας και όλοι έχουμε αρχίσει να φτιάχνουμε συλλογή στα συρτάρια μας, είναι λογικό να ψάχνουμε σχέδια που μας αρέσουν, ταιριάζουν στο στυλ μας και φυσικά μας κάνουν να μοιάζουμε λιγότερο με γιατρούς λίγο πριν το χειρουργείο!
Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε το κατάστημα στη Χαλκίδα με την μεγαλύτερη ποικιλία και τα πιο ξεχωριστά σχέδια, και από εκεί φυσικά προμηθευτήκαμε και τις δικές μας μάσκες για το GHETTO!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Κεντηματα Φιλιτσα (@kentimata_filitsa) on

Γνωρίσαμε τη Φιλίτσα , η οποία διατηρεί μαζί με τη μητέρα της το κατάστημα «Κεντήματα Φιλίτσα», μια οικογενειακή επιχείρηση με ιστορία από το 1978!

Παλιά κάρτα της επιχείρησης, που μετρά 42 χρόνια λειτουργίας!

Εκεί μπορούμε να βρούμε κλωστές, νήματα, κεντήματα, κορνίζες, λευκά είδη και υφάσματα και φυσικά τις χειροποίητες μάσκες, σε σχέδια που καλύπτουν όλα τα γούστα και τις ηλικίες, καθώς σίγουρα οι μικροί μας φίλοι θα ξετρελαθούν με τα παιχνιδιάρικα σχέδια που δημιουργεί η Φιλίτσα κάθε μέρα!

Οι μάσκες είναι φτιαγμένες από 100% βαμβακερά υφάσματα, αναπνεόμενα, υποαλλεργικά και πλενόμενα!
Η δημιουργικότητα όμως δεν τελειώνει εδώ, καθώς η Φιλίτσα έχει μια μεγάλη αγάπη, το πλέξιμο!
Όπως μας είπε η ίδια, το πλέξιμο είναι θεραπεία για το μυαλό, την ψυχή και το σώμα! Κάθε φορά που κάτι την απασχολεί, πιάνει το κουβάρι και μέσω της δημιουργίας ξεχνά τα πάντα μαγικά!


Χρησιμοποιώντας υλικά όπως δέρμα, και νήματα βαμβακερά ή από προπυλένιο, φτιάχνει μοναδικές χειροποίητες τσάντες, μια τάση της μόδας που ήρθε για να μείνει!


Σας περιμένει καθημερινά, να σας καθοδηγήσει με το τι θα χρειαστείτε αν αποφασίσετε να κάνετε κι εσείς το δημιουργικό ταξίδι που προσφέρει το πλέξιμο, με τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς, την επαγγελματική πείρα τόσων ετών και φυσικά την αγάπη για το πλέξιμο, το κέντημα και κάθε είδους δημιουργία!

Σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμο και το ηλεκτρονικό κατάστημα, όπου με ένα κλικ θα μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας!

Μέχρι τότε ακολουθήστε τις σελίδες σε Facebook και Instagram!

Κεντήματα “Φιλίτσα”, Παπαναστασίου 12, Χαλκίδα

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Κεντηματα Φιλιτσα (@kentimata_filitsa) on

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top