Σπάνια φωτογραφία: H Υψηλή γέφυρα ενώ χτιζόταν ακόμη

Μια σπάνια φωτογραφία κυκλοφορεί στο internet και έπεσε στην αντίληψή μας. Η φωτογραφία μας πάει πίσω στο μακρινό 1990 και απεικονίζει την υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας πριν ακόμα παραδοθεί έτοιμη. Μάλιστα στην εικόνα φαίνεται πως ακόμα γίνονται έργα. Η φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και την μοιραζόμαστε μαζί σας είναι ανάρτηση από το προφίλ του […]

Μια σπάνια φωτογραφία κυκλοφορεί στο internet και έπεσε στην αντίληψή μας. Η φωτογραφία μας πάει πίσω στο μακρινό 1990 και απεικονίζει την υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας πριν ακόμα παραδοθεί έτοιμη. Μάλιστα στην εικόνα φαίνεται πως ακόμα γίνονται έργα.

Η φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και την μοιραζόμαστε μαζί σας είναι ανάρτηση από το προφίλ του Βασίλη Διονυσίου που σίγουρα κάνει τους παλιούς να αναπολούν και τους νέους να δουν μια εικόνα που δεν έχουν δει ξανά στο παρελθόν.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top