Σε ένα τραγούδι όλο το πάθος του Diego Maradona (video)

Σε ένα τραγούδι όλο το πάθος που έζησε καθετί στην ζωή του! Τα πεπραγμένα του μεγάλου κοντού Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα στα γρασίδια της Γης, έχουν γράψει χιλιόμετρα στις μνήμες κάθε ποδοσφαιρόφιλου και η λατρεία του κόσμου στο πρόσωπό του έγινε λατρευτικός ύμνος, συνθήματα, τραγούδια. Αυτό που αγάπησε και τραγούδησε ο ίδιος ο Μαραντόνα είναι το […]

Σε ένα τραγούδι όλο το πάθος που έζησε καθετί στην ζωή του!

Τα πεπραγμένα του μεγάλου κοντού Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα στα γρασίδια της Γης, έχουν γράψει χιλιόμετρα στις μνήμες κάθε ποδοσφαιρόφιλου και η λατρεία του κόσμου στο πρόσωπό του έγινε λατρευτικός ύμνος, συνθήματα, τραγούδια.

Αυτό που αγάπησε και τραγούδησε ο ίδιος ο Μαραντόνα είναι το La mano de dios, το τραγούδι που συνέθεσε ο Αλεχάνδρο Ρομέρο και έγινε ευρέως γνωστό από τη φωνή του Ροντρίγκο.

Αυτό που αγάπησε και τραγούδησε ο ίδιος ο Μαραντόνα είναι το La mano de dios, το τραγούδι που συνέθεσε ο Αλεχάνδρο Ρομέρο και έγινε ευρέως γνωστό από τη φωνή του Ροντρίγκο.

Ο Αργεντινός τραγουδιστής λάτρευε τον Ντιεγκίτο, έτσι ζήτησε από τον Ρομέρο ένα τραγούδι – ύμνο στο πρόσωπό του.

Ο συνθέτης του τραγουδιού εξομολογείται σε συνέντευξή του ότι έκατσε για ώρα μπροστά σε ένα λευκό χαρτί εκλιπαρώντας τον Θεό για έμπνευση.

Ξεκίνησε λοιπόν κάποια στιγμή να γράφει λέξεις, ασυνάρτητες λέξεις κι εκείνη την στιγμή μια εσωτερική φωνή τον διέταξε…

Έγραψε το τραγούδι, πήγε στο διαμέρισμα του Ροντρίγκο κι εκείνος του ζήτησε να του το τραγουδήσει.

Γνώριζαν και οι δύο έκτοτε ότι αυτό το τραγούδι θα ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία στην καριέρα τους.

La mano de Dios

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top