Σήμερα το πρωί στη Χαλκίδα συνέβη κάτι πολύ όμορφο! (pics)

Με τη στήριξη και συμμετοχή και των Δημοτικών Οργανισμών του Δήμου Χαλκιδέων (ΔΟΑΠΠΕΧ και ΔΟΠΠΑΧ) πραγματοποιήθηκαν σήμερα Τρίτη 2 Απριλίου από το Ειδικό Νηπιαγωγείο Χαλκίδας, δράσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Αυτισμού. Η ημέρα ευαισθητοποίησης για τον αυτισμό έχει σκοπό έχει στόχο την ενημέρωση της κοινής γνώμης για τον αυτισμό και τα […]

Με τη στήριξη και συμμετοχή και των Δημοτικών Οργανισμών του Δήμου Χαλκιδέων (ΔΟΑΠΠΕΧ και ΔΟΠΠΑΧ) πραγματοποιήθηκαν σήμερα Τρίτη 2 Απριλίου από το Ειδικό Νηπιαγωγείο Χαλκίδας, δράσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Αυτισμού.

Η ημέρα ευαισθητοποίησης για τον αυτισμό έχει σκοπό έχει στόχο την ενημέρωση της κοινής γνώμης για τον αυτισμό και τα βήματα που πρέπει να γίνουν για την ομαλή ένταξη των ατόμων αυτών στην κοινωνία.

Περισσότερο είναι αφιερωμένη στα παιδιά με αυτισμό και η ενημέρωση είναι το παν ώστε να μπορούν αυτά τα παιδιά, που είναι όπως όλα τα υπόλοιπα, να ενταχθούν στην κοινωνία μας.

 

 

 

Πηγή: GoHalkida

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top