Πόσο μεγάλος street artist είναι ο WD;

Ο WD (Wild Drawing) γεννήθηκε στην Ινδονησία, όμως την τελευταία δεκαετία ζει στην Αθήνα. Γνωστός για τα φωτορεαλιστικά σχέδιά του, αποτυπώνει κοινωνικά και οικονομικά ζητήματα μέσα από εντυπωσιακά graffiti. Ξεκίνησε να βάφει τοίχους το 2000, και μέχρι σήμερα τελειοποίησε το στυλ του φτιάχνοντας πραγματικά έργα τέχνης. Στην Ελλάδα τον γνωρίσαμε από το εκπληκτικό graffiti με […]

Ο WD (Wild Drawing) γεννήθηκε στην Ινδονησία, όμως την τελευταία δεκαετία ζει στην Αθήνα. Γνωστός για τα φωτορεαλιστικά σχέδιά του, αποτυπώνει κοινωνικά και οικονομικά ζητήματα μέσα από εντυπωσιακά graffiti.

Ξεκίνησε να βάφει τοίχους το 2000, και μέχρι σήμερα τελειοποίησε το στυλ του φτιάχνοντας πραγματικά έργα τέχνης. Στην Ελλάδα τον γνωρίσαμε από το εκπληκτικό graffiti με την κουκουβάγια στην Αθήνα.

Δείτε παρακάτω μερικά από τα πιο εντυπωσιακά του έργα σε Ελλάδα και Ευρώπη:

 

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top