Προσφορά καρδιοτοκογράφου στο Νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας από τη Δήμαρχο Χαλκιδέων

Ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Αυτοδιοικητικού Κινήματος για τη μάχη κατά της πανδημίας του κορονοϊού, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα διέθεσε τη δημαρχιακή της αποζημίωση του μηνός Μαρτίου στην αγορά μηχανήματος καρδιοτοκογράφου, για την παρακολούθηση μονής ή διπλής κύησης και την παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού του εμβρύου. Κατόπιν συνεννόησης με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας […]

Ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Αυτοδιοικητικού Κινήματος για τη μάχη κατά της πανδημίας του κορονοϊού, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα διέθεσε τη δημαρχιακή της αποζημίωση του μηνός Μαρτίου στην αγορά μηχανήματος καρδιοτοκογράφου, για την παρακολούθηση μονής ή διπλής κύησης και την παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού του εμβρύου.

Κατόπιν συνεννόησης με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας κ. Ευάγγελο Χατζημαργαρίτη, η Δήμαρχος παρέδωσε σήμερα το πρωί, Τετάρτη 15 Ιουλίου, το μηχάνημα στο Νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας για το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Το νέο νοσοκομείο ανοίγει τις πόρτες του στις 20 Ιουλίου του 2020.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top