Πραγματοποιήθηκε ο καθαρισμός βυθού στον Κάραβο Αλιβερίου (pics)

Στα πλαίσια της ιστιοπλοϊκής διοργάνωσης “Νήσος Εύβοια” Regatta 2020 πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι καθαρισμός βυθού στον Κάραβο Αλιβερίου. Την σπουδαία περιβαλλοντική δράση έτρεξε η οργανωτική επιτροπή του “Νήσος Εύβοια” σε συνεργασία με το Επιμελτήριο Εύβοιας και τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χαλκίδας. Η Βούλα Αγιοστρατίτη η οποία είναι πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής είχε συντονίσει την προσπάθεια αυτή, και βρέθηκε […]

Στα πλαίσια της ιστιοπλοϊκής διοργάνωσης “Νήσος Εύβοια” Regatta 2020 πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι καθαρισμός βυθού στον Κάραβο Αλιβερίου.

Την σπουδαία περιβαλλοντική δράση έτρεξε η οργανωτική επιτροπή του “Νήσος Εύβοια” σε συνεργασία με το Επιμελτήριο Εύβοιας και τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χαλκίδας.

Η Βούλα Αγιοστρατίτη η οποία είναι πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής είχε συντονίσει την προσπάθεια αυτή, και βρέθηκε στο Κάραβο μαζί με τον Θεοδόση Γεωργουλόπουλο, την Βιβή Μπουραντά και τον Κώστα Κατσικαβάλη (μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής).

Στην εθελοντική δράση βρέθηκε και η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου Σοφία Κόλλια Βότση μαζί με τον πρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου Αλιβερίου, Προκόπη Αλέξη.

Τον καθαρισμό του βυθού πραγματοποίησαν οι δύτες της καταδυτικής ομάδας Petries Diver’s School. Συμμετείχε επίσης και η ομάδα διάσωσης Εύβοιας SAR 312.

Οι δύτες βρήκαν στον βυθό σχεδόν… τα πάντα.

Λάστιχα οχημάτων, στάμνες, καρέκλες, ομπρέλες θαλάσσης, σίδερα, σχοινιά, πετονιές, κουτάκια αλουμινίου, γυάλινες συσκευασίες, πλαστικοί και σιδερένιοι σωλήνες, χαλιά και άλλα.

 

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες: Βασίλης Ντέμης

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top